U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 30, 2013

Makan Sengkuang di Taman Tasik Titiwangsa

As salam..

been busy..
this week muka cikgu memasing muka ketat ajek..
wuwuwu..
minggu ni banyak sangat date line..
aktiviti pun banyak jugak..
dah nak habis sekolahkan??
tak sabar nak cuti..
yeaahhhhh!!!!

**********************************

dah cukup2la membebel..
ni nak gebang kat hampa..
pasal last 2 weeks..
masa aku gi taman tasik titiwangsa tuh..
aku jumpa makanan fav aku..
sengkuang!!!
susah kot nak dapat orang jual sengkuang cam gini..
dulu masa zaman aku sekolah kat taman keramat..
ni kira makanan yang terkenal di abad itu..
bahahaha..
ayat tak menahan!!

punyala banyak kacang dia..RM1.50..
tapi sedap nak mamps!!!
kalau nak beli gerai dia kat playground yang besar belakang tuh...k

kalau menjiwai makanan tuh..harusla jangan angkat2 muka okeh??
hahaha...pfftttttt...

 buah jambu pun depa bedal..sengkuang aku pun depa pulun..haihhh
aptb!!!

apabila tak cukup...
moh kita gi beli lagi ek!!!




















 


adala alasan nak repeat balik datang tasik titiwangsa..
kheeennnnsssssss?????

10 comments:

PUANSTOBERI said... Reply Comment

eh, ada yea.. bule gi beli nanti. hihi. dulu salu g tasik permaisuri kalau nak makan ni.

YanaUjang said... Reply Comment

mmg sdp sgt tu smpi terpejam² mata menikmati sengkuang calit..haha sy pnh mkn sekali je..erm sedap tp utk mkn byk kali idak lerr..hihi

ZazaMyMoon said... Reply Comment

lama giler kot tak makan sengkuang ni.. dulu masa skolah hari2 beli..sampai kotor2 baju sekolah.. time tu baru doposen je satu.. skrg dah singgitsetengah..

mrs kayrul said... Reply Comment

kak rin...nie sengkuang yg wajib kayrul makan klu g titiwangsa....memang sos tue buat kita terkenang2...murah dan berbaloi beli tau

eima said... Reply Comment

dulu 2kupang je ... lama tak mkn ni pun mknan fav aku jugak

mama tisya said... Reply Comment

dapnye sengkuang tu..lama tk mkn...pernh mkn time sek dlu2

Ilya Melissa said... Reply Comment

old time feveret~ teringin pulak dah ;)

Mimy Hamid said... Reply Comment

kak azrin jangan jeles sy hari hari makan kat opis..ehee sini ada jual RM1.20 je

Haslinda Sadiken said... Reply Comment

wowwwwwwww..mengoderr...nak pie cari kt psr mlm minggu nie!!

Cik Puan Rara said... Reply Comment

rara xpenah ag g taman titiwangsa.teirngin nk g.