U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 31, 2013

Macam Busy Jekkk...Macam Busy Jekkkk....^ _ ^

ahahaha...

Macam busy jekk..
macam busy jekkk...
ayat mintak lempang kot ni
bahahaha

memang minggu ni minggu stress sikit..
sebab semua cikgu pulun lorat nak kutip markah..
ate..taklama lagi nak tutup dah sekolah..
semua mengejar date line katanya..

aku sendiri sibuk jugak pepagi ni..
menyiapkan slide untuk memberi LADAP kepada guru2 sains..
doakan semuanya berjalan lancar...
doakan aku tak tersasul ek..
aku dah lama dah tak bercakap depan orang ramai nih..
jangan terkucil sudah!!!
ahahaha..drama sungguh!!
slide pun baru jek siap fotostat..
dasar last minit ko kan???!!!!

ada satu lagi masalah yang masih lagi belum setel..
sistem PBS nih weyhhh..
pekebenda sistem hazabedah ntah yang depa buat nih..
please la KPM..do something..
we all dah penat sangat mengadu domba pasal sistem PBS nih..
kalau nak upgrade cikgu2 ke peringkat yang lebih baik..

upgrade la sistem yang hampa bagi..
ni nak log in key band pun macam hazabedah..
pastu dah key in tetiba log out balik..
ko dah kenapa??
ecehhh..marah sangat ni konon!!
tapi please la kan..
penat kot cikgu yang terpaksa bangun kul 2-3 pagi semata2 nak key in band..
kalau satu kelas takpela kan??
kalau 10 kelas macam aku nih??
*nangis*


jangan tunggu cikgu2 jadi camni baru ko terhegeh2 nak upgrade sistem sudah!!!!

7 comments:

Allene said... Reply Comment

cian cikgu yek...
hazabeda yek... puas piki apamenda la tu.. rupanya hazab...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... Reply Comment

hehe..sbr2..moga dipermudahkan urusan =)

Teratak Hami said... Reply Comment

Cikgu, lama tak jumpa .... jgn jadik mcm jerangkong itu ye cikgu. Think positive, cuti tak lama lagik.

SweetLikeWhat said... Reply Comment

haha bawak bersabar kak..jgn stress..

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Relax Rine.. mmg nervous kot kalau nak buat presentation dpn org ramai.. U anggap je mcm tu menyanyi depan org ramai .. ehehehhee

eima said... Reply Comment

nanti aku usul kan pd pegawai data aku ye .. klu depa meeting JPICT boleh up kan mende ni

DYatie said... Reply Comment

Hazabeda. Hazabeda. Hehehe.