U Click Me...I Click U Back

Monday, October 14, 2013

Fahrenheit | Makan Kenny's Rogers

As salam..
last weekend jejalan lagi ke Fahrenheit
yang boleh singgah sini sebab gi baiki lappy tuh..
then sementara tunggu lappy siap 2 jam tuh..
kami gi jejalan Brand Outlet..
kebetulan kakak nak cari baju untuk majlis hiteanya..

kemahen lagi budak2 zaman sekarang kan??
dulu kita masa budak tak kenal pun hitea tu apakebandanya..hahaha
pastu ko siap boleh rekues bagai nak beli baju khas untuk hitea..
kemahen!!!!!
anak2 aku alhamdulillah..
semua dah merasa hitea ngekor umminya..
beruntungla kan..rezeki derang!!
dak Aish je belum lagi merasa..
soon inshaAllah..

 kak cik Yaya posing tayang gigi rongak...hehehe
tu saje menerai kasut cenggitu...
sporty!!

ada yang tanya kenapa potong lurus je kat depan tuh..
actually fesyen rambut dia cam lain..
ada belah tepi..tapi rambut dia luruih kan
so nampak macam aku potong straight je kat depan..
tu yang kelihatan macam abu bakar ellah..hehehe 

Brand Outlet ni tak banyak sangat choices untuk kanak2..
yang banyak baju orang kertu macam umminya jek..*ehem*
beli blouse untuk kakak pun size paling kecik..oklakan?
murah pun murah sebab beli satu percuma satu..
so kiranya harga rm70 tu dapat dua..
jimat dah kat situ..*angkatkening*

 fotogedik wajib ada..hahaha
cer tengok dak Aish kena cubit ngan kak ngah dia..
derrrr....cubit kang kak ngah!!!

 setel membeli baju kakak..
marilah kita pergi ambik lappy...
dan balik ke pangkal jalan..
wuwuwu

 my precious!!!

*****************************************************

lepas setel ambik lappy..
terus balik umah..
then dah berjanji dengan anakanda2 terchenta ni nak banje derang makan kenny's rogers
makanya mehla kita ke Aeon Wangsa Maju..

apa yang kami membedal??
ahahaha


ini je menu yang sempat snap..
sebab memasing semua dah kelaparan sesangat..
macam nak terkam orang pun hado..hahaha
and telling uols..
aiolls tak cukupla ayam quater tuh..
aiolls kena makan whole kot baru cukup...
ya hampun!!!!
sedap gilos!!
gilos pun tak sedap macam nih nak habaq mai..
air yang diorder..
sedap jugak..
dan yang paling penting yang ni yang cheapest among others..ngeee
weyhhh..mahal kot air kat kenny's rogers ni ek..
dah takmo posing dah tuh..
sibuk sangat nak makan..
tak menyabar semuanya
senyuman mu itu semua dusta..
tahu sangat..ahahaha

tapi paksa juga derang posing bagi nak memenuhkan gambar dalam blog..
boley??

eh..korang esok dah rayakan??
hari ni aku tak cuti..
sekolah dah kehabisan cuti peristiwa..
nak sedih nak gelak pun ada sebenarnya nih..
tapi takpela..
iols raya KL jek..
so pekedehalnya tak cuti pun hari nih..*sedapkanhati*

dikesempatan ini..
nak ucapkan salam aidiladha kepada semua bloggers Islam
yang datang membaca entry aku nih...
for those yang balik kampung beraya..
have a safe journey to ur hometown k..
makan jangan banyak2 sangat..
nanti jenuh nak berdiet!!ahahaha
peace!!


5 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Selamat hari raya kak
Kami xblk kg
Sobs

ZazaMyMoon said... Reply Comment

haha kemain detail cerita cikgu azrine kita ni.. btw dapat ke cari baju utk hitea?? mesti glamorous kenn hehe..

aThidEaN said... Reply Comment

selamat hari raya:)

ameris said... Reply Comment

iols pn tak cuti rini.
balik kg pagi raya esok.
orang lain dh sibuk heret lembu, kita baru terhegeh2 nak balik kg. huhuhu

fuza said... Reply Comment

sedap