U Click Me...I Click U Back

Friday, October 18, 2013

Brownies Kukus Kartika Sari

As salam..
Salam pagi Jumaat semua!!
Wahhh..korang muka hari ni nyengih je macam kerang busuk ek..
Esok dah cuti..
Sonok arrr ekk??


Hari nak gebang pasal makanan plak..
Rasanya ramai yg dah penah cuba brownies dari Kartika Sari, Bandung..
Sesapa yang dah penah bercuti ke Bandung tu mungkin penah mencuba brownies popular ni..
Aku kebetulan anak tiri aku keje kat Bandung..
Engineer buat hiway kat sana..
Bila dia balik sini memang tak penah missed beli brownies utk adik2 dia..

Selalunya kami dapat yg bakar..
Baru ni dia balik try bagi rasa yang kukus plak.
Ohh..rasa dia sedap yg hamat bak hang!!
Tak cukup satu kotak..haha..
Tak senonoh!!
Alhamdulillah setahun 3-4x dapat merasa brownies Kartika Sari nih..




Aku tak tahula derang terima tak order untuk sapa yang berhajat nak rasa..
Tapi korang boleh terus contact isteri anak tiri aku ni aka mehantu aku..hehe..

Selain tu..
Kain sulam dari bandung pun ada kalau nak order k..
Cara penghantaran tu nanti discuss ngan beliau k..


Blog : FuzaMusa
Sms / Whatsapp : 0192784580


Selamat Mengorder!!
InshaAllah bulan 11 ni beliau akan ke Bandung lagi..

10 comments:

ZazaMyMoon said... Reply Comment

hurmm tiap2 tahun dapat makan.. bulan april haritu hangkut bawak balik KL sampai doblas kotak haha.. giler tamak kann!!

Nana said... Reply Comment

sedap suka choc cheese dia nyamm

LydSunshine said... Reply Comment

Boleh hoder ke? Yang ni bukan ke tak tahan lama? Amboi chekgu, 'mehantu' ke? Hahahah.

Ayu Firzara said... Reply Comment

sedapnyeeeeeeeeeeeeee!!!
Nak! NAk! Nak!
Suka yg bakar punyerrrrrrrrrrrrrr

♥ ROS ♥ said... Reply Comment

Wah sdapnyer... :)

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

tengok je pun dah boleh tau memang sedappppp!

Umi Qi said... Reply Comment

waaaaaaaaaa melting sudah...tetiba nak buat sendiri sbb mcm byk je org nak makan hahahha

Cik Puan Rara said... Reply Comment

wahhh xpenah mkn lagik neh~

fuza said... Reply Comment

Saya lah mehantu tu....hehehe
Derhaka banyak lah tu..keh keh keh

Sedap aje kalo namanya dari Kartika Sari,

Kalau ada yang berminat, boleh la tumpang order latest by 20/11/2013.
Sekali uwangnya ya,.. :)

~ NANA ~ said... Reply Comment

adoi kak, kartika sari punya mmg superb la! sukaaaa