U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 16, 2013

Aish Iskandar ~ Nyendeng Ngaco Umminya!!!

As salam..

hari ni sekolah pun cam lengang jek..
tak ramai murid sangat..
mungkin ada yang bercuti until this weekend kot..
cikgu2 pun ada lagi yang masih mood beraya..
hehehe..

**********************************************************

aku sebenarnya ada hutang 1 lagi entry lawatan kak cik Yaya tuh
tapi nanti2 la aku story kat sini..
sebab gambar2 tak sempat nak watermark bagai..
boleh pakai kot alasan tuh ek??
macam ada orang kesah plak..
hahaha..

untuk sesapa yang komen nak resepi cheesekut tu..
bolehla ke link di bawah ye..
*sempat lagi tuh*


aku nak cerita pasal dak Aish nih..
sekarang ni kalau aku nak update blog ke haper ke
dah tak boleh dah bukak bila dia tak tidur..
sebab dia suka benor ngaco umminya melayan lappy..
yang buat aku risau dia siap nak cungkil keyboard punya keypad tu..
hadoiiiila..
dulu dah penah kena cungkil ngan kak cik yaya..
tu aku mintak mahap la mana2 yang aku tak balas kunjungan ek..
tak nyempat nak BW ke..
kadang2 aku bukak via hp samseng aku jek..
tapi nak komen is payahla plak..
huhuhu..


 bila nak ambik gambo dia pandai plak menyengih..
tangan tu kemahen lagi nak megang tuh..
huhu


tengokla tuh..
macam mano ummi dia nak wat keje??
mesti nak datang nyendeng..
kalau buat kat meja makan pun sama..
dia datang nak manjat peha kita..
kesian plak kan??
so tunggu dia tido..
tapi umminya plak tido sama..
aptb!!!



sekarang kemain suka menyengih camtuh..
menyengih je ko tahu dik!!

8 comments:

amal said... Reply Comment

sama la macam shaheem! suke mengacau, menyibuk huhu.. keypad dah penah tercabut dah dicungkil dia. skrg laptop letak kt tpt tinggi. dia tido baru letak bawah. bila bangun cpt2 letak atas balik hihi

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Ai lah tu yang mintak recipe cheesecut haha nnt Zaza ambik dari link tu ye.. thx rine..
nway kemain notti muka Aish haha tak bagi kesian plak.. berkorban sajo lah ummi oiii hehe

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

dah pandai posing tengok kamera ye comel je..

fuza said... Reply Comment

pandai posing n sengih macam UMI!!
(larikkkk)

Nad MamaZN said... Reply Comment

Comel sgt dia sengih!

Umi Qi said... Reply Comment

Aish suka kaco umi buat keje ye....meh sini Umi Qi nk kaco dia plak...nak plok xmo lepasssssssss hehehhe

Aty_Fared said... Reply Comment

haaiihh memang kan kak...melilit2 kat kaki time kite nak buat keje kat dapur...memang ape pon tak boleh...heheh

SweetLikeWhat said... Reply Comment

sama lah hannah..kalau nampak laptop lagi lah..memang takleh tengok lansung lah..haha