U Click Me...I Click U Back

Tuesday, October 29, 2013

Aish Iskandar ~ Berphotoshoot Sempena Setahun

Berphotoshoot La Sangat!!!
hahahha..
ni photoshoot syiok sendiri sajok..
kehkeh..

sehari sebelum dak Aish genap setahun ialah hari Ahad..
maka mintak izin kat hubs nak bawak derang gi jalan2 tasik titiwangsa..
konon nak amik gambar dak Aish lelawa khas untuk umur setahun...
hehehhe..
ummi ko yang over dik!!
hubs seperti biasa ada job..
so kami pergila 5 beranak aje..

setakat tasik titiwangsa tu pedekehal ek??
*eksyen*

Tempat : Tasik Titiwangsa
Tarikh : 20/10/2013
Masa : 9 pagi

dengan caption
 "awas gambar agak banyak..sila jangan muntah hijo!!" 















ku cakkk!!!!

banyak lagi gambar..
tapi aku tak kose nak tempek watermark..
boley tak pakai alasan tuh??
halal jela ek??
bolehla jadi tatapanmu dik bila dah besar nanti..
kheeennnnn??


walaupun FREE still BERHARGA untuk ummi dan abah...
sebagai kenangan terindah kami..
alhamdulillah SETAHUN dah dak Aish..

11 comments:

cikpingu said... Reply Comment

pic2 atas sume pose duk btinggung...kikiki

Haslinda Sadiken said... Reply Comment

ingat nak buat juga utk SB..masa setahun ritu x kesampaian..heheh

ZazaMyMoon said... Reply Comment

haloh haloh halohhh comel nya lah abg bujang Rine.. kakak2 pun kemain comel lagi.. apsal tak ajak??? bleh join bergedix gambar skali hehe

ameris said... Reply Comment

suka pic aish yg atas meja tu

Ibu Dilah said... Reply Comment

comelnyer la dak aish ni.. menyengih jer manjang yer..

MimahAjil said... Reply Comment

geram je tengok budak comel Aish ni...dan yang penting mama Aish is lawa kottt..tk macam mama anak 4 tau...:)

aThidEaN said... Reply Comment

awat hensem sgt ni?

~ NANA ~ said... Reply Comment

hensem tau aish ni! rindu pulak nk jumpa dia lagi

EZAN IDMA said... Reply Comment

alahai comel

eima said... Reply Comment

comey ..muka cam k.cik yaya la...
mak die mantop

Cik Puan Rara said... Reply Comment

kak! apa rahsia selim melim~