U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 18, 2013

Wordless Wednesday ~ Step Forward


even ko kata ni entry WW..
aku nak gebang jugak..
yang dak Aish dah boleh bertatih slow2..
nanti kalau sempat aku kongsi video ek..
payah no nak download video dari email ni ek..huhu
so kiranya dak Aish jadi champion mengalahkan kakak2nya 
dia berjalan paling awalla antara anak2 aku..
syabas bete!!

11 comments:

aThidEaN said... Reply Comment

taniaaaaaaaa:)
eh tahniahhhhhhh

:)

hensem !

Kesuma Angsana said... Reply Comment

hehehe yg pntg maintain cute & comel

Ibu Dilah said... Reply Comment

wah.. best nye dak aish dah pandai jalan.. x sabar nak tgk bujang sy tu pandai jalan jugak.. hehe

ZazaMyMoon said... Reply Comment

hehe tunggu lah nanti kalau dah pandai berlari pulak..

Nad MamaZN said... Reply Comment

Gud boy aish! :)

eima said... Reply Comment

jenuh la umi pas ni nk kejar ... ni saat paling gembira kan bila tgk anak kita semakin membesar ngan sihat

Amanda Suria said... Reply Comment

yeay..x lama lagi dah boleh berlari dah...

Teratak Hami said... Reply Comment

Hihihi .... akak kembali.
Aduh luqman tak jalan lagik. 1 tahun 2 bulan dah :(

Teratak Hami said... Reply Comment

Hihihi ... akak kembali.
Luqman tak jalan lagi. Dah 1 tahun 2 bulan :(

Cik Puan Rara said... Reply Comment

vahhhh good job! tahniah~

PinKy MoMMa said... Reply Comment

tahniahhhh budak ensem ;)