U Click Me...I Click U Back

Monday, September 30, 2013

Shopping Dengan Budak Aish

As salam..
hari ni busy terlebih weyhh..
banyak benda dapat setel hari nie..
no Monday Blues for me today..hahaha..

dah busy plak..
bubur dak Aish pun aku tertinggal masa nak hanta dia kat umh pengasuh tadi..
patah balik ambik..
sebab dah masak pepagi lagi..
tu yang aku lupa tuh..
sebab pepagi tadi gi servis kereta aku..
lama dah tak servis..
dah sampai tahap WAJIB servis..gitewww...

*******************************************

last saturday aku ada Gerko..
macam aku cerita kat entry sebelum nih..
then balik tu aku sempatla buat nasi goreng je untuk santapan suami dan anak2..
guna lauk lebihan semalam..
campur semua jadila nasi goreng giteww..
pastu gi tempah baju melayu hubs kat Omar Ali..
wahh..sekarang minyak naik..
terus tempah baju melayu pun naik..
dulu rm120 jek..
sekarang dah naik rm30..wuwu..

setel tempah baju..
then planning nak gi manjaku..
nak cari pampers ngan barang2 dak Aish..
tapi hubs aku menonong bawak aku ke KL Festival City..
katanya kat sana lagi besh nak shopping..
layan kan aje..
aku pergi berempat jek sebab kakak ngn kak cik yaya lena..
tapi tu pun nak dekat 2 jam aku kat KLFC..
aku balik derang dua tak bangun lagi..ahahhaa..
kepenatan mengcangkui kot..hehehe

ok..malas dah nak citer panjang..
lagi panjang lagi merapu raban..
layankan gambar sekeping dua dari model cilik aku..
sapa lagi dak Aish la..ngeee..

 festime aku masuk econsave kat KLFC.
okla jugak..sebab aku dah boleh letak dak Aish kat dalam ni kan..
senang aku nak menyoping barang2 dapo..

hamboi ko dikk..
mintak duit kat ummi nak shopping ke dik??
nanti tunggu beso sikit ummi bagi duit ek..
sekarang kalau bagi mau ko telan je duit tu dik,..
hahahaha

 seronok sebab dapat pegang chewing beli untuk kakak2 di rumah yang kena tinggal..
nak ambik punch pun tak bagi ko..
seronok diam je dia dok dalam tuh..
sakan ko dik kan??

5 comments:

ameris said... Reply Comment

wahh... stayfree gitewwww

Nad MamaZN said... Reply Comment

Pasni dh bleh tlg tolakkan troli la kan aish kan? :)

Umi Qi said... Reply Comment

Belum pernah tgk asben cikgu nih....bila nak promote cikgu...??? hehhehe Aish nih pandai dok dlm troli heheh

Maria Firdz said... Reply Comment

suka je shopping sini... luas.. cuma klu hari mggu mmg ramai org..

Lydia Miza said... Reply Comment

Comelnye aish sopink