U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 10, 2013

Seating For UPSR | Doakan Untuk Kakak Alyaa

As salam..
kekawan bloggers..
silent readers..
or kekawan2 SKTM2 yang rajin datang ke blog kecik aku nih..
aku nak mintak korang semua doakan anak aku
Nur 'Alyaa Hj Abdullah..
yang sedang mengambil UPSR untuk hari pertama hari nie..
doakan dia lapang dada dalam menjawab soalan ye..
#aku yang berdebar sesangat nih


ni gambar dia edit sendiri..
aku tengok dalam hp aku gambar ni ada..
jadila kan??
hahaha..
TIA ye korang...

p/s : sedang jaga UPSR

12 comments:

mOoN said... Reply Comment

gud luck alya.. :)

eima said... Reply Comment

Goodluck .. doit d best tau ... caiyok alya

mama tisya said... Reply Comment

good luck for upsr

Cik Puan Rara said... Reply Comment

good luck syg~

Umi Qi said... Reply Comment

LAst day meet kak alya nih manis org yer...diam je dia bila umi Qi pujuk byk kali join games masa kt mekdi...tp suka tgk dia...sopan santun...moga kakak cemerlang didalam UPSR....amin

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

selamat berjaya ye...sama juga untuk anak saya Athirah...

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

selamat berjaya ye...sama juga untuk anak saya Athirah...

Amanda Suria said... Reply Comment

GOOD LUCK kakak...

PUANSTOBERI said... Reply Comment

good luck..
u anak amik upsr..
ai ni anak buah yg amik upsr. hihi

Hanis MY said... Reply Comment

good luck kakak alyaa

ZazaMyMoon said... Reply Comment

InshaAllah semoga dipermudahkan..
All the best kakak!! :)

Anonymous said... Reply Comment

good luck