U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 10, 2013

Sabtu 7/9/2013 - Kursus Intergriti

As salam..
ni cerita last Sabtu..
attended kursus intergriti di SMK Taman Melawati..
kursus mula pukul 8 pagi sampai 1 tengah hari..
cuma kul 1230 tu dah selesai kursusnya..
melibatkan 4-5 buah sekolah kot..

kursus ni actually WAJIB untuk semua kakitangan awam..
diadakan secara berperingkat2..
ni kira kali ke2 la diadakan untuk daerah Gombak..
yang 1st batch tu aku tak dapat nak attend sebab tak de orang nak jaga anak2 aku..
so tunggula next batch witch was last saturday la kan..

yang syioknya sampai2 je ada sarapan disediakan..
aku bedal 6-7 kuih sebab lapar sangat..
giloskan??
pastu bedal meehun masin tertumpah garam kot?
hahaha..
tapi habis licin sebab lapar jugak..

pastu aku kroh..kroh..15 minit aku bangun plak..
pastu aku bedal lagi kuih2 sedekah dari kekawan yang tak nak..
pastu aku kroh..kroh lagi..hahaha..
memang heaven la dunia aku yang punya!!!hahaha
bangun plak awal pagi tuh..
kul 530 sebab nak siapkan bubur dak Aish..
huhu..


sempat lagi berposing2 sebelum kursus mula..
tengokla muka memasing semua fresh lagi kan??
sekian cerita kursus hari Sabtu lepas..
ngeeee...

6 comments:

fuza said... Reply Comment

cikgi glamer :)
Selamat Hari Guru..9eh..tiba tiba)

ctmah said... Reply Comment

kak mmg nampak muda gituw..hehe

ZazaMyMoon said... Reply Comment

attend kursus memang mengantuk.. haha tapi bab makan2 mmg mewah kan Rine ;0

TeacherAzimah said... Reply Comment

Nak tau kisah seminar integriti sy sabtu lps? Ttgn kedtgn pastu cpt2 naik bas pi lawatan ke kl tu hahaha...semua org tgk masa tu sbb i pki jeans muahahaha

Nad MamaZN said... Reply Comment

Cantek akak pakai kaler biru tu
Menyerlah! :)

Cik Aann said... Reply Comment

sedaappnye makan..pastu kroh kroh..hehe

Panadol yang tak rosakkan buah pinggang