U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 17, 2013

Sabtu (7-9-2013) ~ Ke Majlis Kahwin Adik Effa (colleague)

As salam..
lepas setel kursus intergriti tuh..(Link)
balik rumah amik anak2 aku kat rumah parents aku..
then tunggu zohor..
terus siap2 ke kenduri kawan sekolah aku..
adik dia kawen kat batu 24, Gombak
dekat dengan Muzium Orang Asli
belum penah lagi sampai situ..
pestime la kiranya tuh..
tapi nak pergi senang jek..
sebab ikut jek signboard Muzium Orang Asli..
sampaila situ..ngeee..

kat sini tak dok lama pun..
tapi lauk pauk dia masyaAllah..
sedap nak mamps!!
especially pajeri nenas dia..
hmm..aku yang dah kenyang pun makan tak hingat jugak..
hhahaha..


  ni jek sempat disnap..lepas makan terus nak cabut balik
sebab lepas tu nak ke rumah seorang blogger jugak..
dalam kalangan mommies gojes jugak..
kena tunggu next entry la ek..
ngeee..

kasi tempek satu dengan tuan rumah..
adik dia la kawen..
ni kawan aku efa nama dia..
pangkat adik2 jugakla dengan aku..
kami sesama cikgu ngaja sains giteww...

gambar pengantin tak dapat nak snap..
payah sebab bawak banyak handbags #alasan
sebab aku pergi ngan anak2 jek..
hubs aku kerja..

tu pun aku dapat 5 undangan open house..
1 jek dapat ku pergi..
tu tunggu next entry..
teruja ai dapat jumpa blogger tu..
sebab pestime jugak jumpa..
cuma rapat kat alam maya sajok..
kah..kah
til next entry ye..

10 comments:

Umi Qi said... Reply Comment

Lawa lah outfit baju kurung cikgu azrine...aish makin hencem eee geram tgk dia...

p/s Umi Qi Tuesday Blues cikgu...tuh yg dok ingat nk cuti jek...hahahahhaha lariiii nanti cikgu sains rotan....tp dulu masa SPM sains ju A tau cikgu suka sains heheh

Tina Othman said... Reply Comment

Bestnya dpt makan nasik kenduri

eamy milea said... Reply Comment

banyaknya undangan ryne..ni lah untungnya ramai kenalan kan.. :)

~ NANA ~ said... Reply Comment

dua2 cikgu lawanyaaa! hehe

JaSSNaNi said... Reply Comment

sekarang ni dah ramai org kawin kan, nak cuti skolah kan, cakap pasal pajeri nanas tu, wulaweh, feveret gak tu... makan dengan ikan kering ka lagi terangkat wooo kan... meleleh ni..

Nad MamaZN said... Reply Comment

Kak, bila nak ketemu gak ni?
Nak jumpa dak aish ! :)))

Ps: takde pemanggang ajaib pun takpe kak.. Bakar guna oven boleh, guna kuali biasa pun boleh :)))

❤Kamsiah❤ said... Reply Comment

salam kenal & follow cikgu manis...

TeacherAzimah said... Reply Comment

Rine...klu i mmg surrender outing dgn anak2 without hubby huhu...really salute kat u.

Hunny Kitty said... Reply Comment

bestnya i tak sempat nak p.... T_T

NM03 said... Reply Comment

kawan mu tu sekali pandang mcm leuny natasha... bini apex tu... hehehe