U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 3, 2013

Posing Merdeka Katanya....!!!

As salam..
mendung je kan hari ni??
wuwu
meh la nengok aku snap gambar dak Aish
kononnya aku suruh kibarkan bendera..
aku siap sebut Merdeka..Merdeka tuh..
habis ayaq liur..
tak jugak dia kibar..
dia siap masukkan lagi batang bendera tu..
ko hingat tu makanan ke dik??
hadoii

 apa2 pun homei2 je anak ummi ek..
budak tak reti apa pun aku suruh kibarkan bendera..hakhak..
dasar betul ummi ko dik!!











eh..eh...umminya pun nak menyelit posing merdeka

ni aku edit kasi nampak klasik sikit..
saje aku snap gambar dengan bebudak yang pelbagai bangsa dari kelas 1 murni nih..
klasikkk la sangaaatttttttt!!!!

p/s : selamat hari kemerdekaan (walaupun lewat tetap jugak nak wish) kepada seluruh rakyat Malaysia..kekalkan keharmonian dan keamanan Malaysia..Malaysia Tanah Airku..Merdeka..Merdeka..Merdeka!!!

10 comments:

ameris said... Reply Comment

gambar rine tu mcm dolu2 jer... comei

ctmah said... Reply Comment

cikgu yang comel =)

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Selamat hari merdeka Rine..
comelnya amek gmbr dgn anak murid ;)

Umi Qi said... Reply Comment

Cikguuu cikgu cikgu...saya nak masuk kelas 1 Murni bley cikgu? hahahha omey yer baby aishhh tggu ada gambar gan aish tau

Hanis MY said... Reply Comment

ya ampunnn chomelnyaaa aish! ummi nya pun gojez mojez

✿ pink velvet ✿ said... Reply Comment

semoga aish menghargai kemerdekaan bile besar nanti, hehe!

Lydia Miza said... Reply Comment

Salam merdeka rine

fuza said... Reply Comment

macam once upon a time gitu gambo tu. tapi tudung trendy gitu,.hehe

BUNDA a.k.a KN said... Reply Comment

ummi dan baby bersemangat MERDEKA...

Ayu Firzara said... Reply Comment

karpet pun dah macam bendera kak! hihi...
zahra kalau sebut je merdeka terus angkat bendera sambil jerit "kaaaaaaaaaaaaaaa"
suka pulak dia dengan bendera tu