U Click Me...I Click U Back

Monday, September 9, 2013

Ngetest Watermark Baru

As salam..
hari ni korang berblues2 tak yang kerja2 tuh??
aku hari ni free sampai balik..
ahahaha..
murid2 dari tahun 1 sampai tahun 3 direhat untuk UPSR esok..
so lepak makmal jela..
buat schedule entry..
sebab esk pepagi buta dah nak kena g Stella Meris..
jaga exam UPSR..
anak nak exam UPS pun disuruhnya jaga exam jugak
hadoiiii..#pasrah

******************************************************
hari ni nak share pasal last week tempah watermark dekat UmieSue
tempah hari Khamis kot..
dalam sejam je kot dah siap..
ahahaha..
sepantas kilat!!
servis tiptop gitewww!!
tapi ni baru sempat nak ngetest watermark nih..


ok..meh ngetes tempek2 gambar guna watermark baru..
eheh!


 kita ambik model cilik je udah..
ahahaha..
kang letak muka ummi Aish banyak2..
gelemer terlebih plak..ahahaha

model nescafe..promote sesapa nak amik jadi model nih..ahahaha


kalau korang nak tempah sekarang UmmiSue dah tutup tempahan..
sebab dia dah pulang ke pangkal jalan (rumah sendiri)
so kena tunggula dia war2kan bila tempahan dibuka semula..
atau korang boleh tanya sendirila kat dia kat blog UmmiSue ek..
sekian...bye

9 comments:

ameris said... Reply Comment

apsal semua org ada watermark baru nih??
nak jugak aarrr...

lizz said... Reply Comment

sweet watermarknyer tu...kemain comel aish ni geram auntie nengok...

Ibu Dilah said... Reply Comment

wah.. encem model cilik tu.. haha.. cantik la watermark akak.. sy pun ada order gak ritu.. tp dah terlupa nak guna watermark tu time wat entry td.. hahaha..

Umi Qi said... Reply Comment

Aish comel omey yerrrrrrrr...geram tgk dia dlm intagram ehehehhe watermark akak lawooooooo sgt sedap mata memandang...jom kita berwatermark yeyyy

lieyalatif said... Reply Comment

ye laa budak2 dah nak upsr kan...cikgu yg tak terlibat rileks la sikit....

ehh cantik2...lieya suke...kaler pun menarik...mmg naik laa watermark tu....10 bintang per 10 bintang lieya bagi tau!

Cik Puan Mimi said... Reply Comment

Hahaa. Lawa lah watermark cikguuu

Aty_Fared said... Reply Comment

saye pon ade buat..tapi tak sempat nak ngetest lagi...:) comel ar watermark akak...

Cik Puan Rara said... Reply Comment

hehehe rara ni mls nk letak watermark ni.redhooo jelah~ hehehe

ZazaMyMoon said... Reply Comment

gambar model & watermark tu sama2 comel.. nanti nak try tempah watermark jg dari Umi Sue :)