U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 10, 2013

Menu Supper Aku!!

As salam..
ahahaha..hebak!!
siap ada menu supper..ko hado???
kalau malam..
selalunya lapar je manjang..ahahha
cuma bila takde gang nak makan..
aku tak layan sangat lapar tuh..
buat2 tak tahu jek..
kalau hubs ada senang..
terus ajak dia supper kat luar..
tapi yelar..since ada anak kecik ni memang dah jarang sangat keluar memalam lepak mamak..
so bedal je la masak apa2 yang lalu untuk tekak ku..
ngeh..ngeh..

aku campurkan kacang panggang merah yang dalam tin tu dengan telur scrambled..
sedap gilos..
rasa macam tak cukup je malam tu..
bedal 2 biji telur..
lepas ni kalau aku ngeluh2 badan berat ke gemuk ke
salahkan telur jangan salahkan daku..
selagi stok telur banyak kat rumah katanya..
ahahaha..
korang cubala ek..goreng telur dalam 2 biji (ikut suka nak banyak mana)
lepas tu kaco2 telur tu bagi hancur baru tuang kacang panggang merah tu ek..
lepas tu boleh angkat ngap!!
sedap gilos!!!
terangkat vontot makan..
jangan lupa letak sikit serbuk lada hitam..
walaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

11 comments:

mOoN said... Reply Comment

nampak cam sedap..tapi x minat sgt kacang panggang.. huhu

~ NANA ~ said... Reply Comment

sedap! i selalu mkn mcm ni bila breakfast, mkn dgn roti sekali...hihi

lieyalatif said... Reply Comment

erm sedap tu...dah mcm english bekpes dah tu.....

lieya mmg suke kcg panggang tu cikgu...

TeacherAzimah said... Reply Comment

Uiks...blh cuba ni nnt.

Shasha Azmar said... Reply Comment

haishh..meleleh air liur ku..huhuhu

Amanda Suria said... Reply Comment

agak2 gemuk x if makan macam ni malam2...hahahaha...

Ibu Dilah said... Reply Comment

sedappp nyerr.. boleh wat gak lepas ni.. x penah lak terpk nak wat cam ni.. hihi

PUANSTOBERI said... Reply Comment

ni kalo buh cili padi pun bes gak nih. hihi..
telur takpe doktor hamid kata.. tak boleh buat gemuk..jd makan lah telur. hhihi

Hanis MY said... Reply Comment

nmpk yummy!

ameris said... Reply Comment

menu supper pn mengancam...

ZazaMyMoon said... Reply Comment

kalau supper rupa ini ok lagi Rine.. jgn ko bedal nasi dua pinggan sudehh hehehe