U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 12, 2013

Masih Setia SYMP!!

As salam..
Masih lagi di Stella Maris..
Bertugas menjaga exam UPSR..
Alhamdulillah..ni dah hari ke 3..
Dan terakhir untuk semua 5 paper.
Cuma hari ni calon ada ujian aptitud sampai.pukul 430.
Lambat la aku balik hari ni..wuwu

di pintu masuk menuju SR Stella Maris..ni sekolah private tau..anak Afdlin Shauki belajar kat sekolah ni..


So esok kakak Alyaa dah bebas buat sementara waktu..
Nak cuak pun tunggu result keluar nanti..
Umminya yang tak sabar kot..ahaha..
Apa2 yang dia dapat nanti aku dah bersedia untuk redha..gitewww..
Benda dah lepas jangan dikenangkan?kan?



Ok..the exam will be started soon..
Got to go..
Salam bersiaran dari SR Stella Maris..
Sekian update dari HP cam kipas lipas..
Ngeee...

4 comments:

Kakzakie said... Reply Comment

Hari last anak-anak yg duduk UPSR hari ini bila selesai aje esok dah merdekalah semua..

Puan Ida said... Reply Comment

ari ani adik ida pun last upsr
pasni merdeka jap
jemput singgah blog ida
ida baru je follow blog ni
umielman.blogspot.com

~ NANA ~ said... Reply Comment

adik tgh amik UPSR tapi akaknya pulak yg terlebih risau...huhu

eima said... Reply Comment

selmaat mengawas peksa cekgu