U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 25, 2013

Ke Fahrenheit

As salam..
ni citer Sabtu lepas..
kami ke fahrenheit..saje nak cuci mata *kononnya*
tapi last2 habis jugak 200 membeli..ahahha..*ummi dia la tuh*

sebetulnya memula nak pergi KL Festival City jek..
then laki aku bagi 2 pilihan..
nak gi KLFC atau Fahrenheit..
sebab dia kononnya nak belikan aku lagi 1 jeans Zara..
aku cakap xpayahla sebab dah ada banyak kot jeans..
aku bukan selalu keluar pun nak budget banyak jeans kan??

aku pun terus ajak dia ke fahrenheit..
sure korang tertanya2 kenapakah Fahrenheit ek..
ahahaha..
nanti aku citer ek..
maka terusla kami ke Fahrenheit..
pegi pun dah lewat..lepas asar..

harus amik gambar dulu..ahaha..

dak Aish kalau gi memana memang suka dok dalam stroller..
dia dok diam jek..
tapi jangan benti tolak..ahahaha..
kalau tak dia pun nak join sama menyopink pilih baju dengan ko..gitewww

aku suka sangat fahrenheit nih..
sebab ada BRANDED OUTLET..
aku rasa baju bajan kat situ semua GILER punya lawa..
lawa pun tak GILER camtuh..hahaha
serius la..kemeja2 untuk those yang kerja ofis tu murah2..
79.90 je sepasang..beli 1 percuma 1 kekdahnya..
so 79.90 tu dapat 2 tau..
pilih2 la yang mana yang korang nak..ahahaha..gitewww...

kena salahkan laki aku la nih..
suka bawak aku datang sini tau..
kalau datang sini TIPU la tak beli apa pun..
memang akan beli punya..
trendy sangat..

sesapa yang suka pakai kemeja kotak2 tuh..
memang banyak derrrrr...
baju office wear..
baju budak pun ada..boleh siap sedondon mak anak bapak ko..ahahaha





so memang dah 4 kali kot aku terjah sini..
ahahaha..
hari Sabtu baru ni membeli jugak seluar 2 helai..
kemeja 1..
t-shirt untuk aku pakai PJ dua helai..
kahkah..
rabak poket aku..
tapi hubs aku sponsored separuh gitu..
so takdela rabak banyak..*keji

hari ni gov gajiankan??
aku dah janji nak datang lagi nak beli baju bajan anak2 aku plak..
kena tunggu abah derang free..
korang2 yang belum penah terjah..dipersilakan!!
sekian entry promote Branded Outlet free..uhuk

lepas shopink semua muka ada senyum..ahaha
kat tandas fahrenheit pun jadik ek..


tq for reading and dropping by..
≧◔◡◔≦ 

10 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Saya suka shopping sini jugakkk! :)))

Kak, p la padini, tshirt budak rm9
Hikhik
Pandai jek cucuk2 :P

ameris said... Reply Comment

sakan sopink baju bajan...

ZazaMyMoon said... Reply Comment

sll gi branded oulet kat Ampang Point je.. dekat ngan rumah hehe..
Rine, kat H&M pun ok jg baju2 dia..

eima said... Reply Comment

wahhh tak penah sampai tak de sape nk bw laki jenis tak suka pi KL ....huhu

Ayu Firzara said... Reply Comment

sis ngan anak2 sangat comel...

sis, ni farenheit 88 kat BB tu ker?

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

amboi soping sakan nmpak..hehe

Aty_Fared said... Reply Comment

beshnyer..!!! sejak2 lepas beranak..dah tak tau kewujudan mall baru..huhu..akak cakap ni baru tau pasal tmpat nih...ngeee

Cik Puan Rara said... Reply Comment

ni yg dekat sogo tu ke kak? ewahhh mak nya x mcm mak pong~ jeles ai~

m@m@yAyA said... Reply Comment

akk katner nie kak?area umh kita ke..
thu kl festival cite jer hado yg lain gak ke..menci xthu pown

eh anak2 akk ke tue?la da kwen rupanya igt lom ag..Jeles nengok akk..FULLSTOP!!!!

mrs kayrul said... Reply Comment

kat mana nie kak rine...seronok menyoping sakan nampak...hehehe