U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 11, 2013

Dah Almost 1k | BE ke-9

As salam..

saje nak canang kat uols sebab dah takde entry nak dibuat dah..
ahaha..
kong asam je ek..

ni nak gebang kat hampa ni 
yang follower blog Chekgu Azrine dah ada 999 followers..
cantikkan no tuh..
saje aku captured untuk buat kenangan..
sapala follower yang ke 1000 tu ek??
sure bertuah..eh!!#tetiba

pada korang2 yang dah jadi follower blog CA nih..
dan aku tak follow blog korang..
just inform kat aku ek..
kot2 aku terlepas pandang jek..
neway tq to all the CA's followers ek..
hugs korang semua!!

**********************************************

dan tadi cek account nuffnang sesaje..
alhamdulillah..dapat satu BE baru on 9th recently..
rezeki blog kecik CA..syukur..


BE dari Foton MY Roadshow Campaign..
but satu BE dah jadi ME (Mortal Instrument tu)..
dok sat je kat blog CA..
sepatutnya ada 4 BE dok elok berdangdut kat sini..
tapi tinggal 3 jela..tu pun dah syukur sangat..
bukan senang nak ada bebanyak camni..hardly ok..
BE ke 9 untuk 2013

15 comments:

D Yatie said... Reply Comment

Tak pernah dapat BE blog yg ni. Yg lama dulu ada. Haha.

eamy milea said... Reply Comment

saye lah followers yang ke-999 ituuu... (tak bertuah ke..)hihihi

ZazaMyMoon said... Reply Comment

follower yang ke 1k tu ada hadiah misteri ke CA?? hehe
btw congrats dah BE ke 9 dah.. :)
nak tlg CA tambahkan lagi duit tabung lah ye..(dah click pun) :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@D Yatie

takpe..memang memula susah nak dapat sis..mmg kena tunggu dan bersabar je k..nanti inshaAllah ada rezki

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ZazaMyMoon

hahaha...hadiah misteri takdela..tq sesajok je mampu..ahahaha

tq ek zaza..

PUANSTOBERI said... Reply Comment

follower dah 1k ni sure duit nuffnang pun ber K K gak ni yeaa... hikhik

Kakzakie said... Reply Comment

Siapalah yg ke 1000 agaknya...
Kakak salah sorang dari 999 itu tapi cikgu tak follow kakak lagi tau...

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

tahniah cikgu rin...tumpang gembira saya...

Gieyana said... Reply Comment

Tahniah..cntik no 999 tu..:)

Nad MamaZN said... Reply Comment

Bestnya!
Mesti happy kan hehe

Amanda Suria said... Reply Comment

congrats CA, work hard ok...heheheh...

Umi Qi said... Reply Comment

Sonok yer kak follower ramai...mmg hebat cikgu saya nih

eima said... Reply Comment

Ea My folower ke 1000 tu ...
hebat kan cekgu ni ...
tahniah2

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

wah bestnyaaaaa dah cecah 1k..tahniah!

d-Ya said... Reply Comment

Waaa.dh 1k..sy follow cekgu..cekgu follow sy x..huhu