U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 24, 2013

Birthday Bash at McD Kepong | Qaiser Ilman Turned One


As salam..
baru sempat nak ngedate sebab boleh tepek gambar banyak2..ngeee..

ehsan gambar dari Fb Umie Q..

semua mommies dalam tu nampak gojes sangat..
al maklumla kamera pun canggih manggih..
aku punya gambar guna kamera hp cam samseng jek..
takdela hebak sangat!!
ahahaha

Lokasi Party: MCD Kepong, Kuala Lumpur
Tarikh: 31 Ogos 13 (Merdeka Boy)
Masa: 2.00 - 5.00 ptg
Tema: Rock n Roll!


alhamdulillah..
Qaiser ilman dilahirkan sama dengan tarikh kemerdekaan Malaysia..
Qi anak merdeka gitewww!!!!
kerlasss!!!

nila mak pengantin vogue the vasss..hhaaaaaa gitewww...
Ummi Q..ngeeee..
comel..putih melepak..
secomel Qaiser giteww..!!
*nantibanjemakanekummiq*

family kecil Ummi Q
nanti dah ada anak 12 orang baru boleh panggil family besar ye Ummi Q
hhahaha..

actually aku tak kompemkan pun boleh datang party baby Q nih..
sebab hubs aku kerja..
so aku try la tanya boleh ke nak gi beday party kawan kat kepong..
terus dia cakap pergila..bawak anak2..
terus berdesup cari hadiah untuk baby Q dulu..

hopefully baby Q suka sangat dengan hadiah anak2 aku pilih..

anak2 ku tersayang..
masa ni baru sampai..
nasib amy ada kat sebelah jek..
sembang2 la dengan dia..
segan jugak sebab ramai yang tak kenal dari kenal..hahaha
nasib ai is peramah..*matakeatas


fefeling birthday girl..ahaha..


aku godek2 gambar aku dengan Ummi Q yang ambik sekali hari tuh..
hilang plak dalam hp aku..haihh..
sayang gambar tuh..
kenangan tu weyhhh..
aku rasa aku terdelelete gambar tuh...pffttttt..*lempangdirisendiri*

tak banyak sangat gambar aku ambik dengan bloggers yang super gojes nih..
adala sikit2..
yang mana aku watermark tu kira dari kamera aku la..
yang takde tu aku cilok dari Fb Ummi Q

 kek baby Q..ada 3 sekali ko..hebak betul baby merdeka nih!!

 comel je tangan ummi Q ngan baby Qi potong kek..
putih gebus..ahahaha..

acara memotong kek..

Qi..awak dah besarla..
cabut puting tuh..hahaha..
camne nak makan kek nih??

nila Amy..aku sembang dengan dia jek..
seb baik dah kenal masa gi open house umah dia dulu..ngeee...

antara bloggers yang sempat aku snap2 bersama..
dari kiri :  nana farhana, mimy hamid, ummi Q, aku dan haslinda..
sorry aku tak backlink ek..sebab aku update ni dalam keadaan kelam kelibut gitu..
ahahaha..

aku dengan blogger sis haliza


aku dengan sisi khairul..blogger jugak..

with bloggers jugak..
dari kiri : moon, ummi Q, zaza, amy dan tuan tanah kedaung!!!

antara permainan yang diadakan semasa party..
layankan ajela..
mak2 dok luar berjemah ek??
baik ngaku sapa tuh ek??

ok..malas nak citer pepanjang..
biaq p gambaq je yang story mory la ek
aku tau korang pun nak tengok gambar aje kheeeennnnnnnn??
tak ngaku la tuh??
layan kan ajela group foto kita orang yang gilos2 belaka nih..

  bersama haslinda dan ros anis..


 

 bukan mommies je nak posing..
pak2 pun nak jugakkan..ahaha
*
*
*
*
*
*
*

alhamdulillah..akhirnya lupus sudah hutang aku nak update cerita hangat nih..*hangatlasangat*
jangan maraa aaaa ummi Q sebab cilok gambar dari FB Ummi Q
kredit untuk Ummi Q ye..
semua gambar2 kitaorang  lelawa..
tq to abang tukang amik gambar ek..hehehe*suka2 jek nak eja camne*
tq jugak to Ummi Q sebab sudi jemput kami sefamily..

tq for reading and dropping by..
≧◔◡◔≦ 

10 comments:

hidayah hiddensity said... Reply Comment

Hi kak.. xsempat nk tegur birthday qi ritu. Jumpa lg nnt insyaallah next event

Umi Qi said... Reply Comment

Salam cikgu azrine..... :D
Senyum lebaqqq sungguh Umi Qi pepagi buta nih baca entry cikgu...hehehe pandai cikgu mengarang taw...kaloh Umi Qi...sama2 cikgu ye sbb sudi dtg majlis Qi simple2 je cikgu...yg ptg cikgu, Umi Qi suka kehadiran cikgu sebenarnya...x sangka cikgu sudi hadir, yg penting dari dlm alam blog terus jumpa ke alam nyata...yeyyyy!
Lepas nih besday Aish kan...kalu sis buat majlis Umi Qi nak pi...nak jumpa Aish encem tuh...hehehhe... :)

p/s Umi Qi nk amik link entry cikgu nih tau...nak buat testimonial entry nanti...terima kasih cikgu...jasamu dikenang :D

ZazaMyMoon said... Reply Comment

ok lah tu Rine.. belumm sebulan lg pn masih blom terlambat nk update hehe

jeles tgk gmbr2 yg last tu uolls amek gmbr ramai2.. Zaza tak sempat sbb kena chow dah attend open house lain.. sobs =(

ameris said... Reply Comment

eehh tetiba ada gambar kite seketul.
ada sesapa lg nk celbrate bday ke hape ke... sronok geder2 dgn gojes ni kann... bila dh borak smpai xingat nak balik.

mrs kayrul said... Reply Comment

sama la macam kayrul...hari nie baru nak lunas hutang ngan umi qi...hehehe

m@m@yAyA said... Reply Comment

akk mmg havoc kan mekdi kepong tue nasibla xruntuh..hihi

tp kali nie xdpt nk rams mesra ngn akk sb besalah letih kejo ank dara..
xper next gathering akk join kita ramas msra lg eh..

~ NANA ~ said... Reply Comment

yeayyy suka tau dpt jumpa!! ada rezeki nak jumpa lagi! hehe

TeacherAzimah said... Reply Comment

serius meriah! bestnya!

Nad MamaZN said... Reply Comment

Woww!! Bestnya together gather! :)
Jom jmpe, kak! :)

eima said... Reply Comment

meriah betui kan .....