U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 18, 2013

Birthday Bash Aisya Anak Blogger Syima Syaz

As salam...

lepas setel makan kenduri di Gombak Batu 24 tuh..[Link]
aku terus shoot ke Batu Caves rumah blogger Syima Syaz..
aku kenal sis Syima nih since dia belum kawen kot..
selalu baca blog dia..
sampaila dia kawen dia jemput aku jugak..
tapi tak dapat nak hadir walaupun dia buat resepsi secoet je ngan rumah aku..
memang takde rezeki sebab ada ada hal hari dia kawen tuh..

then..sampai la dia ada anak sorang
dah setahun anak dia..
dah 2 kali tukar link blog kot..'
aku masih setia baca blog dia..
sebab aku suka ilmu2 yang dia bagi tentang parenting..
aku tak segan kot..even dia baru anak sorang..
aku dah 4 orang anak..
aku banyak belajar dari blog sis Syima nih..
and banyak lagi blog2 yang lain..
dan dapat semangat bf anak ni banyak dari sis Syima nih la..
kagum sat aku..hahaha..
resepi2 pun aku suka copy...hahaha
tq la sis..sebab sudi jadi tempat akak bertanya itu ini pasal dak Aish..


 kredit dari blog Syima..
aku tak sempat nak snap..
sebab aku orang yang terawal sampai..hahaha..
segan nak dok lelama kot..



makanan pun semua syima ngan her other half yang prepared..
kerlasss!!
siap masak nasi ayam..soto..ada pencuci mulut..
semuanya sedapla..



last but not least...

gambar tuan tanah dan host..
kredit kepada sis Syima jugak sebab sudi whatsapp akak gambar nih..
ngeee..
hp kehabisan batery..
so gambar pun mintak ehsan sis Syima jugak..

to Aisya...

HAPPY 1ST BIRTHDAY LITTLE PRINCESS..
MAY U GET THE BEST IN LIFE
GROW UP WITH HAPPINESS & SUCCESSFUL
I HOPE AND PRAY FOR UR LONG LIFE
AAMIINNN...

tq for inviting us Syima..

ok itu jek nak citer..nak gebang..
bye!!

12 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

kita tak penah lg jumpa kwn2 yg kenal dr blog. emmm bila tah cikgu azrine tu nak jumpa dgn kita kihkihkih...

eamy milea said... Reply Comment

Kalau ada jodoh yang panjang harap2 boleh lah jumpa jugak ngan tuan tanah ni,, :)

Nad MamaZN said... Reply Comment

Bday aish wat makan2 x?
Jgn lupa jemput tau!
Hahaha..! :)))

ZazaMyMoon said... Reply Comment

tumpang gembira tengok kawan2 blogger bergather gather ;)

lieyalatif said... Reply Comment

meriah...sronok dpt jumpe geng2 alam maya kan ...mule2 malu tapi lame2 dah mcm lame kenal...mcm lieya pun kawan baik skrang asalnye kenal melalui blog hehehehe

ameris said... Reply Comment

kalu blogger dgn blogger jumpa mmg x ingat donia dok borak kannn...

Ibu Dilah said... Reply Comment

wah.. bestnye jumpa kawan blogger.. kak, nak tanya la, gebang tu apa ek??? bahasa apa tu?? hehe.. x penah dengar pulak..

Umi Qi said... Reply Comment

Cikgu...sekali tgk mcm cikgu duduk sebelah adik beradik je tau...sungguh x tipu...cikgu dah lah muda...mesti ramai blogger x sangka akak dah kahwin anak 4 dah...nak jadi mcm akak...bleh?

Siti Nursyamimi said... Reply Comment

cikgu gojes anak 4 tetap maintain..bila kita plak nk jmp ni??hehehe

Kesuma Angsana said... Reply Comment

amboi mesti seronokkan !

Hunny Kitty said... Reply Comment

mcm salah kotak komen je tadik..hehehehe.... i nak pegi bday aisya ni tapi tak sempat, huby balik kije lewat

Cik Puan Rara said... Reply Comment

kalo rara g mst leh jumpa kan kak.hee.