U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 12, 2013

Bertugas Sambil Menternak Lemak Kekdahnya!!

As salam..
Syukur alhamdulillah..
Rezeki bertugas tempat orang..
Betulla orang cakap..
Menternak lemak ni memang heavenkan?
Setiap kali break pihak sek akan hanta makanan kat kita orang..
Rejeki jangan ditolak giteew..
Makanan depa pun sedap2 kot..
Ahaha

3hari kat sini setiap hari derang served nasi lemak daun pisang..sedap okeh!!


aku siap rekues nescafe lagik..bahaha..xsenonohkan..yang cikgu2 lain minum teh o jek..bagus sangat!!


Tiap2 hari makan nasi lemak weyhh..
Membesar la dengan jayanya..ahaha..
Ada sorang kawan aku ni lepas makan jek...
Non stop dia berjalan masa mengawas exam..
Katanya nak buang balik lemak yg makan tadi..
Boley??

Aku rilek jek..
Bagi nasi lemak 2bungkus pun aku balun..
Tu belum ko tengok lunch dia..
Tak sempatla nak snap banyak pics..
Sebab segan dengan pengawas2 lain..heh!!

ni pun sedap..aku dapat tapau jugak..ahaha..tak senonoh..buat habuan makan dalam kereta..ngee


tiap2 pagi dapat sarapan macam ni..ngantuks je jaga exam..tapi kena kaver gak weyhh..malu kot dok nguap depan bdk2 yg amik UPSR tuh..haha


Ok..jaga exam lagi ni..
Syhh..curi2 update..
Ngee...

11 comments:

Kakcik said... Reply Comment

Untungnya. :)

e k i n ♥ y u s r i said... Reply Comment

hehehe
xpe kak
berbakti kepada negara

mOoN said... Reply Comment

ahahaha...makan free memang sedap...

Tina Othman said... Reply Comment

Oh jaga bilik exam ke meriah menunya hehe

Umi Qi said... Reply Comment

Makan free best sis :) selamat bertugas

Amalina Hussain said... Reply Comment

nasik lemak mengiurkan...sedapnya... ;)

lieyalatif said... Reply Comment

wahhh ini mcm cikgu abis pekse upsr cikgu leh naik 3 kilo ni cikgu eheeheheeheheh..

fuza said... Reply Comment

Rezki..apa lagi..bedal ler,

fuza said... Reply Comment

Rezki..apa lagi..bedal ler,

Lydia Miza said... Reply Comment

Rine.. Nmpk nasik lemak daun pisang tu rasa menjerit2 nak jugak

ibuayu said... Reply Comment

Jadi pengawas ya...nasi lemak daun pisang lagi..