U Click Me...I Click U Back

Friday, September 20, 2013

B.E.R.C.A.M.W.H.O.R.E.




ahahaha...dah start giler2..
siap buat memek muka..


seronok melayan dorang nih..
tapi tak cukup korum..
ada lagi sorang kak ngah takde masa nih..
dia sekolah pagi..
gambar ni masa aku nak gi sekolah semalam..
kakak ponteng sebab budak tahun 6 pergi Langkawi...
dak Aish ada je kat car seat kat belakang tuh..
hahaha...

HAPPY FRIDAY UOLS!!!

6 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

ooo kakak tak dpt pi langkawi ya? takpe kakak..nnt pi dgn abah dan ummie jer ya. eh sian aish, dia pun nak inter frame jgk hahaha...
rine, sesekali gedik dgn camera mcm ni mmg best :p kalau ada geng mcm rine lg best.

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

dah merdeka ye budak darjah 6 ni...hehehe...anak saya komplen,kitorang ingat dah habis peksa tak belajar ,rupanya belajar lagi,saya kata yelah,untuk tingkatan 1 nanti...

Nad MamaZN said... Reply Comment

Dh mcm akak n adik jek saya tgk akak n anak2 ni :)))

Maria Firdz said... Reply Comment

wah.. merdeka drjah 6...

salam jumaaat... :)

ameris said... Reply Comment

tomei sume..

Umi Qi said... Reply Comment

Happy go lucky satu family heheheh :)