U Click Me...I Click U Back

Wednesday, August 28, 2013

Wordless Wednesday ~ Bukit Bendera 2013

 






















p/s : tak sempat nak buat entry..kongsi gambar2 pun kautim la erk..serius kalau menaip details pasal Bukit Bendera ni tak setella banyak kerja..sebab nak pikio mengarang tu pun bukan senangkan??#alasan

p/s : aku pergi Bukit Bendera ni masih cuti sekolah bulan 6 2013 baru2 ni..

p/s : gambar terlalu banyak..nanti muntah hijo kalau banyak sangat tempek kat sini..

p/s : dah kata entry WW..harula takde karangankan??#ok itu poyos

6 comments:

Tina Othman said... Reply Comment

Gambar dgn Anak dara tak mcm mak dgn anak

Best ke bukit bendera mcm takde apa kan atas tu

MRS. K said... Reply Comment

pegi bulan 2 dulu.. gayat gak naik train dia even dah laju. huhu

eima said... Reply Comment

lama tak pi since repair ri tu ..kate nye dah train baru kan...
harus nk try ni ... kesan dak aish kena paksa senyum gitu

aThidEaN said... Reply Comment

kak kena share ni berapa harga tiket?
pastu atas tu ada kedai makan mcm mana?
souvernir etc?
sbb sy ni org penang je namanya tp x pernah pi lg. eh pernah masa kecik2.

fuza said... Reply Comment

u..masa ni u Nampak berisi kan.. memang O muka u.. jangan marah naa

Aty_Fared said... Reply Comment

ritu 2 tahun lepas gi penang..tak dapat gi sini..sebab ramai sangat orang..penuh...!! nak menunggu turn tu give up...rugi lak rasenyer..huhu