U Click Me...I Click U Back

Tuesday, August 13, 2013

Selamat Sampai KL

As salam..
Selamat bekerja kepada kekawan yang sudah bekerja..
Aku cikgu ni tunggu isnin depan baru mula bertugas..hiks!
Gambar raya dari kamera aku memang nan hado..
Semua dari kamera orang jek..
Takdan haih nak carry kamera kalau dok carry handbag comel mcm dak aish..*alasanbaikpunya*

Yang mana yang ada dalam hp aku tempekla sesikit kat sini ek..
Nanti aku up entry penuh hari raya kami sekali dengan gambar raya kami k..
Gambar raya formal sikit k..*macamorgkisah*
Ni sebab aku type guna hp jek..
Since ada dak Aish ni aku dah jarang bukak laptop..
Kalau up entry pakai pc cuma kat sekolah je yg sempat..tu pun masa free..


ni masa raya 1st..tema olen gitu


raya kedua dgn tema ungu kononnya...


nak gi beraya tapi dah petang sikit baru gerak..


ni masa pekena nasi kandar beratuq kat penang island


Tu je kot gambar2 yang sempat nak kongsi ngan uols..
Nanti aku up full entry kisah hari raya kami k..
Selamat hari raya ke 6 korang!!
Kata raya sebulankan?
Itu je dulu k..
Lepas ni nak gi beraya kat KJ plak..
Hahaha..*sempatlagituh*

posted from Bloggeroid

8 comments:

Gieyana said... Reply Comment

Cntik kaler olen tu...sy jer time ry dok kt umah..x larat dh haa nk keluar beraya..:)

Aty_Fared said... Reply Comment

selamat hari raya kak... :) saya pon tak kose nak usung camera dah biler ngan anak kecik ni..huhu...harap orang amik kan gambar jer....

Pen Biru said... Reply Comment

assalam..selamat hari raya

TeacherAzimah said... Reply Comment

Selamat hari raya rine :-) wahhh beraya sakan nampak tu smpi raya ke 2 masih sedondon hehe...

eima said... Reply Comment

salam aidil fitri ...centek oren

Umi Qi said... Reply Comment

Cikgu....lawa ye baju raya cikgu...mcm ruper arab lah tgk sekali cikgu nih ada mix ye?

Cho Zila said... Reply Comment

syioknyer banyak gak gambar kan hari raya... kitapun hujung mingguni sambung raya kat siniler pulak...

YanaUjang said... Reply Comment

haii ex jiran anjang aki!! :p

skrg duk tmn melati lg ke??

sy cucu sulung dia..frm the 1st wife..yg duk tmn melati tu 2nd wife dia..'baby' tu sy panggil acik nurul..ada dlm gbr kt blog sy tu :)

slmt hari raya kak! :)