U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 8, 2013

Salam Aidilfitri 2013

As salam..
Tahun ni festime dapat beraya kat rumah sendirila kiranya..
Semua kena buat sendiri sebab dah takde masterchep macam raya kat kg hubs dulu..
Even kami still raya kat kampung..
Tapi kami raya di rumah hubs kat Pokok Sena, Kepala Batas, Penang..
Sapa yang ada area2 utara?
Mehla singgah sini ye..hehe


ni berbuka puasa di Kayu Kelana Jaya..sebelum gerak balik Penang..


Actually ada banyak citer nak kongsi..
Tapi tak sempat la..
Busy jugak sebab semua benda nak kena buat sendiri..
Kesempatan ini jugak..
Aku nak ucapakan salam aidilfitri kepada semua pembaca blog kecik Chekgu Azrine..
Maaf bebanyak..
Kot2 ada entries yang menyinggung perasaan ke kan?

Selamat Hari Raya!!

posted from Bloggeroid

3 comments:

Wan Fauzi™ said... Reply Comment

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kepada seluruh muslimin & muslimat...

ctmah said... Reply Comment

selamat hari raya cikgu n family =)
cuti sekolah lama tu..seronok ah raya lelamakan..uuuu

aThidEaN said... Reply Comment

selamat hari raya sis:)
dah dua kali raya ni kita kenal as blogger.
next yr raya penang x?