U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 22, 2013

Pening Nak Bagi Tajuk

As salam..
Ok tak tajuk kat atas tu?
Haha..
Bolehla korang copy paste kalau2 takde tajuk yang ko rasa sesuai untuk entry ko..haa!!
Banyak benda nak cerita..
Tapi jadi limited kalau update pakai hp..

Hari ni hari gaji ek..
Aku rasala bulan ni dapat gaji awal kot..
Orang gomenla yg aku habaq ni..
Wahh..senyum ko ek orang gomen..
Bolehla beli2 baju baru ke tudung baru ke..
Untuk open house banyak lagi menyusul ni..
Sabtu ni kalau ada yang menjemput..
Tak dapatla nak nolongnya..
Sabtu gua sekolah ganti..
Petang plak..
Kot celah mana nak beropen housenya?
Bahaha..macam ko kisah sangat plak ek aku tak datang open house ko..hehe..

Ahad banyak jemputan..
Kot ada rezeki aku nak gi yang kat Rawang tu.
Tu pun if hubs aku izinkan la..
Belum dapat lagi nak mintak izin..
Sebab still outstation kan?
Malam ni inshaAllah..sampaila..
Kalau dapat soker gilos aku..
Nak jumpa geng2 gojes ni lagi sekali..
Kot kali ni lagi ramai..haha
Kata nak ke rumah Aty yang lawas tu..
Adala rezeki harapnya..

Sory..hari ni entry merapu2 santai orang panggil..
Aku dapat ilham masa menyapu tadi..
Ni baru bagi tidurkan budak Aish ni..
Sekarang ni rajin no tunjuk pangai..
Hadoii..ai is hairan dh masuk 10 bulan baru nak tunjuk kaler ye dik!


ni la jadinya kalau aku tak ambik dia..nangis macam orang pukui!


tengokla peluk je kaki aku..tiap hari ginila keadaannya..haha..*pasrah

7 comments:

eima said... Reply Comment

manja betui aish ni kan .. hahah jels tgk umis adek layan kc yaya demam kot

eima said... Reply Comment

ala typo plak umie asek layan kc yaya demam

Mama Zharfan said... Reply Comment

hari gaji = hari bayar utang :) MZ byk komitment :)

Aty_Fared said... Reply Comment

mana ade lawa kaaaaakkkk.....adeeyyhh...nebes nih..

Lydia Miza said... Reply Comment

Aish makin manja!

ameris said... Reply Comment

ramai yg xcited nk gi umah aty nampaknya..

mrs kayrul said... Reply Comment

dah macam drama dulu2 plak...hehehe
x sabar nak g rumah aty jugak...kompem penuh rumah nanti...hehehe