U Click Me...I Click U Back

Monday, August 26, 2013

Kalau Pergi Penang Wajib..(Part 2)

ecewah..
ada part by part plak..
dah tetiba jadi tukang promote free untuk Penang ek..
bahaha

 tak clear ke??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
gambar kasi besar gitewww!!!



jom beratuq untuk Nasi Kandar Beratur!!

 cer tengok orang beratuq kemain ramai..
mau setengah jam jugak baru dapat makanan..

kalau aku gi nasi kandar..gini jela lauk yang aku amik
kuah hitam tu wajib..
aku layan je nasi kandar ni..
takde hal!!
tapi kalau makan bebanyak memang meragam la perut
tu kalau balik Penang memang sediala hazab sakit perut..
*pasrah

 
kak ngah ngan cucu hubs aku kemain lagi membedal..
semua ni hantu nasi kandar!!

sepanjang kami makan tu dak Aish lena..
ni gambar dia dah mengantuk tuh..
aku tolak2 stroller tu terus lena..
senang we ols nak makan..
behave..good boy Aish!!
amalkan selalu k..
hahaha

last but not least
gambar tuan rumah kedaung!!!
bab makan serahkan kat kami..
aku suka sangat makan2 nih..
hilang stress!!!
bahahahahahahaha...*gelakbesar

12 comments:

Fuza said... Reply Comment

Beratur..beratur...

Tina Othman said... Reply Comment

suka jugak bab makan2 ni hahaha, dia tulis situ start 10 mlm ke 10pg

gila teringin pulak tgk ni haha tapi tah bila lah nak sampai ke penang tu

Cik Puan Rara said... Reply Comment

xpenah makan =( sedihnyaaa.

Kakcik said... Reply Comment

Kakcik pun baru balik dari Penang dan tengah cuba buat catatan bersiri... :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Fuza

next time terjah bukit bendera plak ek

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Tina Othman

haah..tu mgkn signboard lama kot..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Cik Puan Rara

nanti cubala rara..hehehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Kakcik

cepat2 update kak cik..nanti singgah k

Umi Qi said... Reply Comment

Sedap yer nasi kandaq beratur weeeeeeee terliur habis tgk...ju balik penang kg umah nenek ju kt sana belah mak...mmg suka mkn kt line clear...nanti kena cuba lah nasi kandaq beratuq weeeeeeee

TeacherAzimah said... Reply Comment

End of this yr ada nak hntr pengantin sepupu ke penang. Ingat nk lajak sehari dua stay kat sana. Masa tu pun cuti sek. Kitorang x pnh lg ni cuti2 penang huhu... Klu jd confirm kita refer blk ur entry ni tau.

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

kalau saya nak p makan nasi kandar suh sepupu tolong carikkan,sebab kita tak tahu mana yang sedap...tapi tempat ni tak tahu lagi,boleh cubalah...mahal tak?

Maria Firdz said... Reply Comment

nasi kandar mmg femes la kt penang, mmg wajib rasa sbb masih original kt sana.. resepi ori..