U Click Me...I Click U Back

Monday, August 26, 2013

Kalau Pergi Penang Wajib..

naik ferry ke islandkan??
sesiapa yang dah ke Penang tapi belum pernah rasa naik ferry..
WAJIB repeat balik korang punya holiday..
giteww...

setiap kali balik Kepala Batas..
inshaAllah..memang akan bawak anak2 naik ferry ke island
kalau tak ke arah island..then masa patah balik akan naik..
tapi masa balik raya baru ni kami tak naik sebab jammed..
memang during festive season akan jammed la erk..
tak payah nak feeling2 nak cruise..
berpeluh ketik kalau menunggu even dalam ekon ko..
dah kata penang panaih haih!!

fefeling posing dulu..
lama dah tak syok2 posing perasan camni!!
since ada dak Aish..
kamera pun dah tak pegang uols..
ni pun kakak amikkan sebab dia yang pegang kamera..hehehe



tengokla keexcitedan *ayat rekaan* dak Aish gatai sangat...hahaha
masa ni tak silap dak Aish 8 bulan kot..
sebab ni semua gambar lama..
masa kami balik Penang cuti sekolah bulan 6 hari tu..

kereta bersusun even bukan during festive season..huhu
cuti sekolahkan??

 sememeh je ummi dak Aish nih...hahaha
sebab serius hubs tak cakap pun nak gi island
tot nak terus balik KL
rupanya dia buat serprise nak bawak kami jalan2 island..

 subhanallah..terbentang luas alam ciptaanNYA..


my precious ever...sayang kamu semua!!

korang selalu tak naik ferry kalau ke Penang Island??


12 comments:

fifi said... Reply Comment

tak pernah lagi pegi penang.teringin sangat.

ameris said... Reply Comment

mmg best go penang. tp tang panas tu alahai... xleh jln2 lelama. tak sanggup nk heret budak2 ni.

Mama Zharfan said... Reply Comment

me pernah naik feri ni sekali jer--time bujang heheh

TelingaBulat said... Reply Comment

lame x p pennag..rindu nk mkn pasembor dkt padang kota lama

Cik Puan Rara said... Reply Comment

excaited nya aish.hehehe sonok tgk dye senyum~ hehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@fifi

wajib pergi sis..sebab dia punya makanan sangat heaven

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ameris

haah..penang mmg sangat panas..kena tunggu anak2 besar sikit then repat dapat lagi k

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@TelingaBulat

belunm pernah cuba pasembur kat situ..sedap ek

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Mama Zharfan\

nti bawak la anak2 Mz naik ferry..tentu derang suka

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Cik Puan Rara

dia mmg sentiasa excited..hahaha..lelebih kan

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

biasa kami waktu masuk naik feri keluar ikut jalan darat,atau pun masuk ikut darat,keluar ikut feri..budak2 suka sangat naik feri...

TeacherAzimah said... Reply Comment

Tak pnh naik lagi ferry ke penang hahaha