U Click Me...I Click U Back

Friday, August 30, 2013

Jumaat Yang Excited!!

As salam..
Korang pasan tak?
Bila hari Jumaat je terus excited..
Excited sebab weekday yang terakhirkan?
Esk dah weekend..
Weekend kan cuti..
Yeaayyyyyyyyyy bebanyakkkkkk!!!
Tu yang syok semacam je bila tiba Jumaat..
Ngeee..

Macam sekarang ni musim raya lagi..
Kalau Jumaat camni ramai sekolah2 yang anjurkan jamuan raya..
Sekolah aku dah buat last saturday..
Tak datang sebab buat malam..
Kak cik Yaya baru sangat baik demam..
So takmo la bg dia berembunkan?
So tak dapat la join..

Hari ni plak ada potluck raya kat sek..
Sekali dengan sambutan di ambang merdeka..
So hari ni digalakkan pakai baju lelawa..
Sekali sekala melawa..
Pastu posing2kan?
Hahaha..i like it so muchhhh!!

Aku ditugaskan bawak rendang daging..
Tak pandai pun nak buat..
Bedal je la labu..
Asalkan rasala jugak rendang tu ek?
Masak pun kena fefeling raya jugak..
Excited giteww!!

Tu je kot nak gebang hari ni..
Nak gi cari baju lip lap lip lap sat..
Nak iron#over
Nak fefeling retis sekali sekala boley??#matakeatas
Korang yang kat ofis..sure tengah sakan berjamuan raya sana sinikan??

8 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Bestnya!

ameris said... Reply Comment

mmg rine.. rabu & khamis lemau je, bila tiba jemaat terus xcited aktif.
rasanya semua org yg bekerja feeling gitu kot.

Tina Othman said... Reply Comment

Sabtu Ahmad ni penuh jadual hehe, best lah ada makan2 happy tummy tu hehe

♥ ROS ♥ said... Reply Comment

Yang xbekerja ni punsonok bila jumaat..asben cuti..hahhaha

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... Reply Comment

yeay ! tumpang seronok :)

LYAfrina said... Reply Comment

lya lak..hari khamis tu y eksited.. coz kat sini jumaat la wekendnyer..

waa..x sabor nok tgk akak b-bling2... hehe

** kak, bju peplum asya tu saya tempah..kat tukang jahit kemaman ni.. tp harga mahal skit.. rm 70.. huhu.. lya sndiri tkejut dgn harga tu.. kalah bju lya

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Salam Azrine.. hari jumaat lah hari yg paling best & excited tapi bila sampai hari weekend, dua hari je hurmm..

nway Zaza follow awak ye #989 ;)

Maria Firdz said... Reply Comment

Hehe.. Mmg jumaat ditunggu oleh ckgu cikgi kvuali lau sabtu de program.. Huhu.. Kelat gak..