U Click Me...I Click U Back

Monday, August 19, 2013

Coq Udang di Shahul Hamid, Kepala Batas, Pulau Pinang

As salam..
Masih mood beraya ke kekawan..
Ke dok menunggu next baraan untuk next weekend??
Hopefully dapat join next week esp teringin nak gi rumah sis Aty di Rawang..
Teringin nak tengok dengan mata kepala rumah sis yang sure sangat cantik..ngee

Ok..tinggal dulu cerita raya..
Meh nak korek2 cerita yang gambar banyak kat dalam hp je udah..
Kami kalau balik Kepala Batas Penang sure tak penah miss singgah makan coq udang kat kedai Shahul Hamid ni..
InshaAllah..mesti singgah at least sekali..
Kalau balik lama berkali2 ok nyinggahnya sebab memang dekat dengan kampung hubs..

Kebetulan hubs pun suka sangat makan..
Ngn aku2 sekali tersuka makan..
Bolehla setakat sekali sekala..
Kalau selalu muak jugak..
Tapi kuah dia memang sedap sangat..
Masa memula hubs aku dok bawak gi makan..
Memang sakan la aku makan..
Bila balik kg hubs memang aku yang akan ajak dia gi makan..
Tapi dah hampir 15 tahun kot kawen..
So dah tak berapa sangat la teringin nak makan..haha


kakak ngan dak Aish..masa ni kat kedai tak ramai orang..so bolehla nak posing2 ikut sukakan?haha


promote sedapnya coq udang..if uols mai tersinggah kepala batas penang..datangla kat shahul hamid..nerai coq udang dia..betul2 kat pekan Kepala Batas tuh restorannya..


saje gatal nak posing depan kedai..tak nampak signboard sebab kat sebelah tu jalan raya..payah nak ambik jarak untuk ambik gambar kedai..unless kita dok seberang jalan..huhu

Aku try google..
Jumpa satu je gambar yang ada gambar depan restoran..
Tapi macam blurry sikit..
Mungkin gambar kecik..
Mungkin dapat membantu


credit to google


Kalau ke Kepala Batas..
Jangan lupa singgah ye..

5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said... Reply Comment

hot mommy!
hehehehe

aThidEaN said... Reply Comment

ni mmg fames ni..
tp blom try lagi.

Gieyana said... Reply Comment

Femes ker nih? Nk kena g try la klau cmni..ekeke

Bestnyer baraan ry uols..:)

eima said... Reply Comment

hmm ari tu blk sana byk kedai ttp lagi ...yg buka kedai mee udang je .. hmmm CKT pun tak xdpt nk try ... lain kali la try jg my fav tu klu coq udang utara tu ..

Umi Qi said... Reply Comment

Cikgu nih selim lah...malu umi Qi yg baru beranak sorang...akak dh empat...uwaaaaaaaaa mana nk pi buang lemak umi QI nih cikgu hahahha