U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 29, 2013

Contest : Family Potret Raya

As salam..

mood terajin nak join contest dari sis Yatie dari blog I am Mrs Lee
maklumla sekarang pun masih lagi musim rayakan??
so aku rasa mehla sesaje meramaikan persaingan gitew..hahaha
the more the merrier kata omputihkan??

cara nak join mudah aje kata sis Yatie..

1. Buat satu entri tajuk dengan tajuk Contest: Family Potret Raya.
2. Tepek kan aje 1 gambar yang uols dah pilih untuk join contest.
3. Bawah gambar just letak Family Potret Raya yang di link ke entri ini.
4. Last, korang letak link contest korang dekat entri ini. 


gambar yang dipertaruhkan..
jeng..jeng...*poyo


















korang2 kalau nak join dipersilakan ye..
sebab lambat lagi contest ini tutup..
last will be on 30 Syawal..
tunggu apa lagi..
tayangla potret raya uols plak ek..
good luck kepada yang join..
nak join klik link di bawah ye..

5 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

eh eh best ni contest ni. nak joint jgk lar. simple jer pun caranya hehe...

Norhazlina Mohd. Zaki said... Reply Comment

Ha aahhh...simple jer contest nie...nak joint juga lah...

x0x0 ^_^

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

cantiklah baju raya warna tu,tak pernah cuba lagi warna tu...semoga berjaya ye!

ameris said... Reply Comment

cantik background pic ni

Amalina Hussain said... Reply Comment

nak joinlah contest ni..macam best je..hehehe.. ;)