U Click Me...I Click U Back

Wednesday, August 28, 2013

Bunuh Anak Sendiri? | Tak Tercapai Dek Akal Ku

As salam...
Semalam 1st period aku masuk kelas 2Am..
Terus mata aku tertancap kat paper BH muka sorang perempuan yang dera anak dia..
Teruk sampai mati 4hari yang lepas kalau tak silap..
Setelah bertarung nyawa berbelas hari kot di ICU..

Aku geleng2 pale tengok muka dia toyer jek..
Tak tahula aku dia sakit mental ke apa ntah..
Anak yang langsung tak reti haper..
Ko boleh rotan dia sampai pecah kot otak dia..*yg aku baca
Ada pendarahan dalam kepala..
Jap aku ada ambik gambar dari paper BH yang aku baca tuh..




Masa aku tengok gambar ni..
Aku rasa sedih giler..
Tahan je air mata aku sebab murid2 ada kat depan aku..
Memang tak tercapai dek akal ku..
Camne mak dia sanggup rotan anak sebesar ni..

Aku paling geram pun aku pukul tangan jek..
Pukul bontot ke..
Cubit pipi tu bila anak2 aku dah besar la..
Dah sekolahkan?
Bolehla sikit nak cubit..
Kak cik Yaya pun kena jugak kadang2..

Datang perangai hudoh tu aku pun hangin ko..
Kakak2 yang dah besar aku penah jugak pukul.kat kaki pakai hanger..
Masa tu macam dah hilang ingatan jugak..
Sekali je aku bagi..
Sekarang ni aku dah banyak main psikologi je..
Kalau tak dengar jugak aku denda tak beli apa pun yang derang nak..
Ada anak besar ni kena la ada strategi lain dari ada anak kecik.
Jadikan kawan tapi jangan bagi muka sangat..
Giteww..


nah nila muka perempuan yang dera anak dia sampai mati tuh..


Tak tahula..
Aku memang tak boleh tatap lama2..
Rasa nak terajang jek muka dia..
Apala dosa anak tuh yang ko pukul sampai budak tu tak sedar diri??
Pastu mati ditangan ibu sendiri..
Nauzubillah..
Ya Allah ko kuatkanlah iman ku..
Tingkatkan kesabaranku dalam membesarkan amanah2mu..
Amin..

11 comments:

ameris said... Reply Comment

rasanya mak budak tu sakit mental laaa...

TelingaBulat said... Reply Comment

sebelum dan selepas..hurm cian budak tuh yg tk berdosa yg bersih seperti kain putih tp diperlakukan mcm tuh..xtau ape alasan sebenarnye ape...

Cik Puan Rara said... Reply Comment

hmmm myb ada benda yg dye fikirkan masa tu.hmm hope jd pengajaran utk kita jugak kan kak.

hayati hashim said... Reply Comment

Menakutkan la...

lieyalatif said... Reply Comment

rasenye perempuan tu gile kot kan...sian budak tu...dah le comel....

eima said... Reply Comment

o0o ca ya nun alif ... hmmm .
tah pepe sampai ati ni

Umi Qi said... Reply Comment

Ya Allah...speechless...tetiba ingat anak...x sanggup...

SweetLikeWhat said... Reply Comment

gila mak nye ni..haishh

kathy jem said... Reply Comment

kan sedih jer baca.. =( tngk muke mak die mcm rase nk sepak jer..

D Yatie said... Reply Comment

Speechless! Entah la zaman sekarang. Akhir zaman - macam2 hal. Astaghfirullahhala'zim. :'(

Aty_Fared said... Reply Comment

mental...elok kite dera jer die macam die dera budak tuh..baru die merasa sakitnyer dulu kan sebelum kasi gantung...