U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 29, 2013

Baraan Geng Gojes 2013 Yang Membara!!

As salam..
tajuk takmo kalah kata ko..
orang lain dah lama up entry nih..
daku je baru terhegeh2 nak kumpul gambar..
nak karang entry baraan nih..
#lelebih plak ko nih..join 1 jek baraan pong
#sentap!!

kena beri kredit pada Aty sebab cilok gambar2 giler lawa ni di group gojes..
tq Aty..
sebab aku segan kot nak bergambar2 sakan..
sebab baru kenal..
pertama kali kot nak berbara-baraan nih ngan geng blogger yang gojes kesemuaya..
hahaha
ahkak is pemalu kucing miaw2..
korang perasan tak??perasan tak..
#poyo

ok..rumah yang aku pergi ni umah blogger
aku tak pernah kenal..
tapi sebab join group gojes kat FB
maka kenal2 la derang ni melalui alam maya jek..
semuala kalau ikutkan aku tak pernah bersua muka pung..

kiri : sis Amy  (tuan rumah)
kanan : sis Aty 

dua2 homeikan?

kedua2nya aku baru jumpa je masa baraan 18 ogos tuh
macam Aty aku dah kenal dia melalui blog popular dia
sis Amy kiranya baru kenalla..
tq ye jemput akak datang rumah sis
nasib baik dekat Taman Sri Gombak je..
dah biasa dengan kawasan tuh..
so senangla cari rumah sis..hehe


kena terima kasih banyak2 dekat aty sebab sudi amik gambar akak sefamily..
sharp plak tuh..
WAJIB abadikan dalam blog sebab gambar lawa..bahaha..

makanan pun sedap2..
ada lasagna..ada nasi kerabu kuning...
ayam goreng sis Amy memang mabeles..
sory tak sempat nak makan semua sebab tak boleh nak dok lama sangat..
ada rumah terbuka yang lain plak lepas tuh..

sory kepada yang tak sempat nak beramah mesra..
serius.. banyak mommies gojes yang tak berapa cam..
tapi rajin jek bukak blog derang..
macam sis Mimy Hamid kenal sangat..hahaha
muka dia lain dari yang lainkan?
pelan2 kayuh ek..
segan jugak nak terlebih peramah..hahaha

with sis Aty

 ni semua gambar masa dah nak balik..
semua keluar balik sekali..
sebab dengan katanya ada beberapa buah rumah yang derang nak terjah..
hahaha..
sakan betul derang!!
sory tak dapat nak join gojes..huhu




meriah dan happening..!!!
rasanya tahun depan lagi ramai kot yang akan buat open house..
ahli dalam group pun dah makin ramai..
sampai dah tak dapat nak cam dan ingat derang ni dari blog mana..
maklumla ai dah kertu sikit..bahaha
inshaAllah next week nak terjah Kepong plak
kalau ada rezeki jumpa gojes2 lagi ek..

kredit gambar : Aty 

12 comments:

Amalina Hussain said... Reply Comment

seronoknyaa...nak join tapi segan...hihihi..

ameris said... Reply Comment

eehh.. saya tak tau nak panggil akak ke nak panggil azrin.
saya pun first time kenal akak. tak sangka dari alam maya tetiba muncul depan mata. tp mmg best aarr group gojes ni kan. semua sporting, termasuk bapak2 semua berbaraan...

Ain Dzaya said... Reply Comment

wah best nyer dapat berkumpul reramai cenggini...hehe..memang nampak gojes la semuanya ..

Ain Dzaya said... Reply Comment

wah best nyer dapat berkumpul reramai cenggini...hehe..memang nampak gojes la semuanya ..

Tina Othman said... Reply Comment

Wah meriah hehe

Aty_Fared said... Reply Comment

Umah saye akak tak membare pon pergi...sobsobss..heheh

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Amalina Hussain

kenapa nak segan..mehla join

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ameris

sekarang dah tahu umur blhla kita panggil nama je ek..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Ain Dzaya

hehhe..bestkan!!??

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Tina Othman

tersangat meriah..bagus jugak dengan berblog kita dapat eratkan silaturahim

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Aty_Fared

tu la memang ralat dan terkilan..tp dah 'jauh' sangat umahnya..hehehe

Norhazlina Mohd. Zaki said... Reply Comment

Wahhh..semua mmg betull betull gojess...chomell sgt...
tahniah ...

x0x0 ^_^

Selamat Menyambut Ulangtahun Kemerdekaan