U Click Me...I Click U Back

Friday, August 23, 2013

Banyaknya Jemputan | Open House Sana Sini

As salam..
ni nak habaq mai kat hampa semua..
tahun 2013 ni merupakan tahun paling banyak menerimah jemputan rumah terbuka..
Ai is sangat happy sebab dapat makan free..eh!
hahaha..

tapi kan tak semuala jemputan dapat di hadirikan??
sebab hubs iols sure tak bagi pergi semua tempat..
setakat secoet dari rumah inshaAllah bolehla..
jamuan raya sekolah pun buat malam esk..
dah acaner..kalau malam belum tentu okeh hubs iols bagi pergi..
kena mintak izin sambil gosok2 la ek..
bahaha..*jangannakotakkuningokeh

serius tak putus jemputan nih..
yang Geng Gojes satu hal dah
yang kawan2 sekolah yang nak gi haji pun 2 orang yang jemput
kenduri kahwin lagi..hahaha
lap peluh ni..tapi ai suka la makan free nih..
best tau...*keji

sabtu esok sekolah ganti..haihh
malam inshaAllah ke Jamuan Hari Raya SKTM 2
ahad inshaAllah kalau dapat keizinan nak gi umah Aty Fared..
lepas tu next week inshaAllah ada lagi geng gojes yang buat open house..
pastu birthday Q kat mcD kepong..
31hb tu actually ada 2 kenduri orang pergi haji..
inshaAllah kalau ada rezeki nak pergi sangat sambutan birthday Q tuh..
nak jumpa sangat dengan Ummi Q yang gojes walahhh!!
hahaha..

ok..ada kelas sat gi..
got to go!!
salam..

gambar last week masa gi Baraan..
bukan banyak pun baraan yang aku join..
tapi penat memusing cari Taman Selaseh Fasa 1


suci je kan??

6 comments:

Tina Othman said... Reply Comment

Wah meriah jemputannya

Samalah kita esok dgn ahad fully book jadual gemok baliklah ni haha

fuza said... Reply Comment

Bila ur open house Chekgu? Nak rasa chizkut :)

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

hujung minggu ni...dapur berehat sekejap...jemputan open house pun ada...jemputan kahwin pun ada...seronokkan...

Lydia Miza said... Reply Comment

Anak meragam x g open hse rine?

TeacherAzimah said... Reply Comment

Kami pun ada undangan open house weekend ni... tp x dpt nak hadir nmpk gayanya.

Wawa said... Reply Comment

Tak dpt la nak jpe kat umah aty kan...nx week lak tak sure boleh smpai ke tak kat umah q sbb ade kenduri kawen