U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 22, 2013

Aish Iskandar ~ Posing dan Ngeyih Time!!!

As salam..
malas nak merapu meraban bebanyak..

mehla sekali sekala melayan dak Aish ni berphotoshoot..
tak payah nak cari background lelawa..
dekat garaj rumah daku sudah!!
bahaha

alhamdulillah..dak Aish dah 10 bulan semalam..
progress dia aku tak sempat nak update details..
ni kira photoshoot untuk 10 bulan la ek..
gempak budak zaman sekarangkan??


 



nampak macam dah umur setahun je aku tengok
dalam gambar kata ko memang nampak besarkan??
kalau ko tengok kat luar kecik molek je..
hehehe
ni time dia behave la nih..
sebab kebelakangan ni asik nak berkepit jek..
fitam ummi dia..
ada yang bahankan aku suruh buat adik untuk dak Aish sebab merap..
ye ke nih..ada kena mengena ek??
cer ko komen sikit..eceh..

6 comments:

MizzTina said... Reply Comment

senyum je dia..

ameris said... Reply Comment

alaaa.. aisy nak manja2 dulu takkan dh nak adik..

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

ye lah...terkejut saya...saya kata ..eh dah besarlah Aish..cepatnya membesar...rasa macam baru je...nampak cerdik budaknya..

JaSSNaNi said... Reply Comment

dah mula skrg ye.. nak nakal2 ye.. :) sama je ngan fiyya.. kadang2 dlm kete tak dapat nak kawal gak.. tak nak dok dlm carseat dah.. hihihi dah hensome boy dah aisy skrg ye..

aThidEaN said... Reply Comment

omei omei omei

Lydia Miza said... Reply Comment

Comel sgt sgt.. Dgn rmbut perang dia tu. mcm mix je aish ni