U Click Me...I Click U Back

Tuesday, August 20, 2013

Aidilfitri 2013 ~ Mak sedara vs Anak Sedara | Jangan Kompius!!


As salam..
cilok gambar dari FB Fuza Musa
yang tengah 2 orang tuh anak2 aku..kakak alya ngan kak ngah atirah..
yang belah kanan lelaki dan belah kiri lelaki dan perempuan tu cucu aku..
caya tak??hahaha

tapikan..tapikan..
muka derang memang macam adik beradikkan??
sepesen je bakanya..hahaha
APTB!!
kompius sat..sebab mak sedara sebaya dengan anak sedara..
korang tak yahla nak kompius ek..
cucu2 aku ni panggil aku Tok Ummi
vogue tak..vogue tak??
ala cakapla vogue..
even tak vogue pun kan..
bahaha

tengokla gambar ni plak..
samakan rupa??
aku rasa yang lain sikit.. mungkin dak Aish..
ramai yang cakap dak Aish ni banyak baka sebelah aku..
anak yang gegirls mostly inherited hubs aku..
apa2pun..derang mempunyai pertalian darah yang kuat..
bapa cucu aku ni anak sulong laki aku..

derang kalau bercakap main aku engkau je ko..
kong asam sungguh..
kecik lagi aku maafkan..
tapi aku still tegur la..kalau aku dengar..
mesti panggil ikut panggilan pangkat..
nak suruh derang belajar hormat each other..
baru harmonikan??

 yang kanan kak cik yaya..
yang kiri cucu aku Aina..
adik yang abang2 gambar atas tadi..
sama baya ok..
sorang bulan 6
sorang bulan 7
berpakat ke haper??
hahaha

4 comments:

Umi Qi said... Reply Comment

Meriah yer raya...warna baju oren tuh lawa...hehhehe suka tgk

Cik Puan Rara said... Reply Comment

Cucu? Hehhhe maknanya pregyy sesama lh.

ameris said... Reply Comment

cantik rumah gambar yg 1st tu..

fuza said... Reply Comment

Meriah tengok bebudak ni..hehehe
makan je keje depa
main
pastu
gaduh!!
hahahaha