U Click Me...I Click U Back

Friday, July 12, 2013

UV Naik Kerana Cheesekut??

As salam..

since bulan pose ni mungkin ramai kot yang mengoogle resepi untuk memasak..ek
tapi bila aku cek kat nuffnang tadi..
rupa2nya...

ni printscreent untuk minggu ni (sampai khamis) punya trafik

ramai yang googled resepi cheesekut ni ek..
tula betul2 fenomena lah..
hahaha..kelas betul sis Nadt sebab kongsi resepi ni dalam kalangan mommies gojes..
sampai aku cek pageviews untuk entry ni aje dah mencecah 300 pageviews..
alhamdulillah..berkongsi benda2 camnih pun inshaAllah dapat pahala..
korang mommies gojes dah try ke cheesekut nih??
aku inshaAllah nak repeat buat lagi untuk kali ke-3
tengokla kalau rajin buat minggu ni jugak..
tapi nak buat malam2 sikit..
kalau buat siang maunya terliur..
bahahaha..poyo ko ek!!

p/s : menu besok dah siap pikio nak masak apa ek..suri rumah or bekerjaya...itula namanya tanggungjawabkan??aku pun suka google resepi2 pencuci mulut..kalau rajin terus cari bahan dan buat terus..tak saba nak cuba nak tengok hasilnya jadi tak..paling best bila anak2 cakap 'sedapnya ummi!!"...hahahha


8 comments:

Cik Puan Rara said... Reply Comment

hahahaha sy pon dh amik resipi td.nk buat mlm kang/

Nad MamaZN said... Reply Comment

Bestnya! Nk try buat jugak =)

BUNDA a.k.a KN said... Reply Comment

oo ye, memang patut pun...tahniah..

With Julia said... Reply Comment

Fuhhhhhh hebat...umi Qi jarang cek nuffnang nih pemalaih...rasa nk pi cek jap hahhaha hebat cikgu hebatttt

fuza said... Reply Comment

xmau amik resepi.. Sila buat raya nanti. SEKIAN

Ibu Dilah said... Reply Comment

Saya dah try buat last week.. memang sedap sgt!! sebelum penah buat kek persona cheese, rupa2nya sama jer mcm cheesekut ni cuma biskut tu guna biskut marie coklat.. try la nanti.. sedap..

Asmashah Arshad said... Reply Comment

tahniah...hihi.
jemput singgah myblog yer..
asmashaharshad.blogspot.com

tq

HenRy LeE said... Reply Comment

cheesekut? cambest jer