U Click Me...I Click U Back

Friday, July 19, 2013

Sweet Je Abby Abadi dan Suami

As salam..
Baru je aku tengok gambar sweet ni..
Aku tengok dari forum mommy gojes..
Ada blogger share gambar insta Abby Abadi..
Saje nak share kat sini..
Sebab tanjat bila dapat tau Abby Abadi dah kawen ngan mamat handsome ko!

Lucky kan Abby Abadi..
Semoga berkekalan hendaknya..
Aminn..
Pepun Tahniah to both of them..
*budgetabbybacablogaku*

8 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Igtkan dia kawen blk ngan norman
Ngee~

Norlizayati Othman said... Reply Comment

Tahniah la abby abadi. Moga dia bahagia..

PUANSTOBERI said... Reply Comment

erk..bila kawennya.. tp kan tu ari ada dlm ig dia kot gmbr mamat ni.. pastu ada org 'ehem..ehem'.. hihiks

Anonymous said... Reply Comment

Alhamdulillah. .......semoga kekal hingga akhir hayat

Mama Zharfan said... Reply Comment

moga kekal hingga syurga :)

Aty_Fared said... Reply Comment

Laki nyer kacak seyyhh...heheh..mude eh kak.??

eima said... Reply Comment

eeeiii muka abby sekali ngan mata2 ...cam nk ngap org je ... scary siot ... almaklumlah dah lama tak ..ehem...ehem ....

Mimy Hamid said... Reply Comment

hensem giler eheheh dah tgk kat instagram kemain baru 24 tahun tau