U Click Me...I Click U Back

Wednesday, July 10, 2013

Sentap Dengan BFF??!!

As salam..

salam 1st Ramadhan uols..
camne bersahur pagi tadi??
semua ok??
bangun memasak tak uols??
hehehe

dah lama actually nak kongsi pasal bff aku sorang nih..
aku rasa dia adalah kawan yang jarang aku sentap la..
serius bak hang!!
aku memang jarangla nak sentap dengan dia..
eh..rasanya tak pernah kot aku sentap ngan dia..
kalau setakat nak pinjam duit tu anytimela..
takde malu takde segan..

memang bestla kawan ngan dia..
nak pinjam..nak mintak tolong takde hallah..
ditanggung bereh..
kalau bermesej tu selalu panggil aku demuks..
ok..kat situ sentap la sikit..
bahahaha..
takdela sentap beria..
sentap sikit jek..sikit jek..
kalau berwatsup siap sound ko bengong aku bengong lagi..
takde sapa antara kami kisah..hehehe
bff aku ni muda lagi dari aku..
muda takdela banyak sangat kot..
ada anak sorang..

gambar ni dia baru watsup kat aku semalam..dah basi la weyhh hani bucuk!!

gambar masa hari guru hari tuh..
chomelkan BFF ai??
namanya Hanne Bunny..bahaha..
tak pun Hanne Buchuk Macham..
ayat wajib panggil dia dalam mesej..
dia nak sentap??
ko berani ke sentap hanne??
kalau nak sentap..
akak takmo punch in untuk ko!!
ehhhh????

p/s : berbuka nak masak apa nih???



10 comments:

MizzTina said... Reply Comment

bestnya ada bff yg sekepala mcm tu..

eima said... Reply Comment

tak de BFF gitu ...klu ade pun kami jrg contact wuawauahwa

With Julia said... Reply Comment

Bestkan ada bff...seronok semuanyer leh kongsi mcm2 hhhehe...cantik tau bff...cikgu azrine lg cantik mcm anak dara...mesti org x tau cikgu dah kahwin kalo tgk :)

Semalam bersahur tomyam campur buat seperiuk...sampai x hbs...hahahha...nanti berbuka perangat makan balik sampai licin hehhe

Haslinda Sadiken said... Reply Comment

wahh..bestnye kan ade BFF nie..sebelum kawen dulu adalah..tp skrg susah dh nak jumpa

Cik Puan Rara said... Reply Comment

vahhh tolong punch in eh.ooo kantoi.hahaha

Nad MamaZN said... Reply Comment

Bestnye ada bff

Moga persahabatan trus berkekalan sampai bila2

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@MizzTina

seronok sebab sekepala..hehehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@With Julia

hamboi sis julia..puji kemain lagik!!
neway tq ek..

Aty_Fared said... Reply Comment

hahaha..sentap tak nak tolong punch..??!! tu memang boleh sentap..heheh...besh ade bff..:)

Maria Firdz said... Reply Comment

Lama dh sy x lepak dgn bff...sbb bff sy tu suri rumah..sy kerja.. Cuma berhbung dgn fon je..