U Click Me...I Click U Back

Tuesday, July 9, 2013

Open Day Selesai | Nazir Pulak Nak Datang

As salam..
Syukur alhamdulillah..
Terlepas dah segala hazabedah semalam..
Parents yang datang pun semuanya ok..
Habis dah open day di SKTM2..
Dah syukur semuanya berjalan lancar..

Belah pagi aku pun datang untuk ambik kad laporan kakak ngn kak ngah..
Kak ngah sangat merosot..
Mentang2 la dia sek pagi..
Aku pulak ngaja petang..
Sesedap rasa dia je takmo belajar..
Grrr..mau jadi singa aku bila tengok result dia..
Spoilt mood aku okeh!!
Memang main betul la..
Sebab dalam kelas dia ada gang bercakap..
Kejenya bercakap je sambil buat keje cikgu bagi..
Cikgu dia kak zah citer kat aku..haihh!


Tukar topik!!


Hari ni pulak Nazir nak datang berkampung kat sekolah..
Dan kami kena meeting ngan nazir hari ni kul 12pm..
So kena datang awal ke sekolah..
Esok dah puasakan?
Tak sabarnya nak jumpa Ramadhan lagi..
Semoga Allah permudahkan kita semua menjalani ibadahnya sepanjang Ramadhan ini..aamiinn


ni cheesekut buat lagi sekali nak bawak ke sekolah hari ni..nak jamu kekawan yang tak sempat rasa last week masa potluck hari tu..belum hias lagi atas dia..baru siap pepagi tadi aku buat..sedia nak masuk freez..


Nak resepi klik SINI


P/s : pagi esk dah mula rutin bangun untuk masak sahur..semoga Allah kuatkan aku untuk bangun memasak untuk hubs dan anak2..

posted from Bloggeroid

7 comments:

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

selamat menyambut Ramadhan ye ckigu Rin...memang saya dengar sekarang ni masa nazir ziarah sekolah2...cikgu pun kelam kabut jadinya ye..

eima said... Reply Comment

bab bgn nk masak sahur tu yg paling tak tahan kot .. huhu

tp CA kena bgn la ngan masak sbb ade anak2 dara yg sdg membesar tu kesian diorg

With Julia said... Reply Comment

rajin tau cikgu azrine bawka ke sekolah cheesekut...tabik cikgu tabikkkk hormat :)

Aty_Fared said... Reply Comment

heheh....macam tu lak omak anak satu sekolah...ramai gang ley report eh...eerr..bkn akak jer stress tau..kak ngah kompem jugak...hahaha..sy tau rase nyer..sbb dulu stress hokeh satu sekolah ngan arwah mak... ;p

PinKy MoMMa said... Reply Comment

sekarang ni fenomena betul cheesekut tu kan..ramainyer geng gojes dah tayang huhu..jgn stress2 cikgu..stress jer makan cheesekut okeh ;)

TeacherAzimah said... Reply Comment

nazir apa yg dtg tu? pemantauan apa tu? best of luck!

Nad MamaZN said... Reply Comment

Selamat berpuasa kak!