U Click Me...I Click U Back

Thursday, July 11, 2013

Isu Vaksinisasi

As salam..
Sharing is Caringkan..
Tq Dr Harlina sebab sharing pasal isu vaksinisasi nih dalam blog beliau..
Memang bagus betul artikel yang dikongsi oleh beliau yang ditulis oleh Paed dari Hospital Sg.Buloh..

Aku dah baca sampai habis..
Actually aku sekadar berkongsi je..
To those yang hardcore bak kata Dr Harlina..
Jangan plak nak gaduh kerana isu nih..
Terpulang kepada cara masing2 mendidik anak uols..

Bagi aku kita buat apa2 jgn terlalu fanatik sangat..
Dan jangan blame orang jaga anak tak sama macam kita jaga anak..
Hormat memasing punya cara la kan

Nak baca artikel tersebut..boleh klik link di bawah

http://barelysupermommy.com/2013/07/11/vaccinations/

Peace No War

posted from Bloggeroid

12 comments:

Mimy Hamid said... Reply Comment

lain orang lain anak lain la didikan nya..dont cmpare..semua nak yg terbaik

erin said... Reply Comment

betul kak, kenalah hormat kan, jgnla obses sgt.

With Julia said... Reply Comment

Dont like fanatik and obses people....
Like people who respect other people....triple LIKE this people...wehuuu

CikNaa said... Reply Comment

setuju.. lain orang lain cara. anak-anak sndiri pun tak sama ketahanan badan memasing..

amal said... Reply Comment

setuju.. respect each other.. artikel tu mmg bagus. suka cara penyampaiannya :)

TeacherAzimah said... Reply Comment

baca kat facebook, mmg ada golongan yg extreme pasal isu ni huhu

PinKy MoMMa said... Reply Comment

betul betul..smua nak yg terbaik utk anak..masing2 punya cara tersendiri ;)

Hanis MY said... Reply Comment

tq for sharing sis! rindunyerrrr... btw selamat berpuasa!

Cik Puan Rara said... Reply Comment

aah.bukan isu besar pon.hak masing masing kan.

eima said... Reply Comment

bagi aku vaksin ni perlu sbb penyakit diluar sana bila2 je boleh serang anak kita ...risiko dimana2...
sebagai prevention kena la amik ...

aku mmg bersetuju dan pendapat paed tu sama cam aku ... tolong la jgn nk racun pemikiran org yg tak paham fungsi dan kebaikan ...

Aty_Fared said... Reply Comment

kaaannn..ilek2 dah ar... nak amik ker tak nak amik ker..hak masing2...saye pilih tuk amik..:)

Maria Firdz said... Reply Comment

Terpulang pd diri msing... Semua nk yg terbaik kn... Jgn lah obses thn pendpt smp xnk terima pndpt org kn.. Selalu gak bab gini dibncg dlm group tpi dh mls nk amik port...