U Click Me...I Click U Back

Sunday, July 7, 2013

Fasting Tips For Nursing Mothers

As salam..
Just found out this on FB..
Hopefully usefull for bf mothers out there..
Sharing is caring..:-)

6 comments:

Tina Othman said... Reply Comment

Air kena cukup tp jenuh nak minum time sahur

~ NANA ~ said... Reply Comment

i ni kadang2 bulan puasa masa sahur tu minum air je...tak larat nk makan + malas! kuikuikui

Nad MamaZN said... Reply Comment

Kak..
Kelab mama garang tu, jgn main main! Haha!
Tq sis, sgt berguna utk saya ni
Walau dh penah ada pengalaman sblm ni :)

PuanSyimaSyaz said... Reply Comment

so far saya tk penat pun atau rasa apa2 bila puasa n menyusu tp susu teramat kurang. kurang 1/2 dari biasa. mcm2 saya buat, minum byk pun still kurang... takpelah.. janji anak still dapat minum susu tu

aThidEaN said... Reply Comment

thanks for sharing. ni pengalaman kedua saya fasting while breastfeed. tp im sure its gonna be different.

PinKy MoMMa said... Reply Comment

moga tahun ni saya diberi kekuatan utk berpuasa penuh hendaknyer...harap sikembar memberi kejesama padu hehehe
aminnn