U Click Me...I Click U Back

Monday, July 15, 2013

Celoteh Isnin..

As salam..
sekejap je dah 6 hari menyambut puasa..
alhamdulillah..aku masih kuat berpuasa..
Dari sehari ke sehari rasa makin kuat..
Semalam sempat sopink raya part 1 kat Fahrenheit belah pagi..
Balik dalam kul 3 rest2 sat..
Kul 5 ptg mula bersilat kat dapur..
Nanti cerita ye kami sopink kat mana
*macamadaorangkisah*

Masa hari first pose tu kalau lepas berbuka..
Terus terbaring macam ular kekenyangan..
Burok betul perangai..
Memang totally flat sangat..
Dahaga tak yah cakapla ek..
ALLAH saje yang memahami..

Sekarang dah takde macam tu..
Tenaga dah mula ada..
Mungkin dah mula get used dengan situasi berpuasa tapi rutin mengepam masih lagi berjalan..
Semoga Allah permudahkan aku meneruskan perjalanan ini sampai dak Aish 2 tahun..
Aammiinn..

So far alhamdulillah..
Sahur masih bangun on time..
Pagi tadi je aku tak masak..
Sebab menu berbuka aku buat lebih..
So makan je apa yang ada..
Buat air milo untuk anak2 aku..
Untuk aku WAJIB nescafe panas tarik 1..
Kalau tak nanti teringat je..bahaha
Kalah orang mengandung betul ko ek!!

Weekend ni tak terasa sangat restnya..
Sebab Sabtu kena sekolah ganti jerebu..
So Ahad je masa untuk restkan badan..
Tapi takde maknanya..ppfffttt
Dah pegang title seorang ibu ni..
24/7 la kena berkhidmat..
Takdela banyak sangat masa ko nak rest merest!!
Betul tak korang?
Kalau dapat husband yang faham dan appreciated apa yang kita buat..
Okla dan rasa diri dihargai..
Kalau dapat macam kat bawah ni..


APTB!!


Salam Isnin..jangan memalas ye..
Jangan Monday Blues!!

posted from Bloggeroid

5 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

alhamdulillah...kita dah siap suping raya tuk semua orang....senang keje

Nad MamaZN said... Reply Comment

Huhuhu... Terasa betul kalau dpt laki cam kt komik tu :/

Tina Othman said... Reply Comment

Alamak tingin pulak nescafe time2 ni haha

Alin Marlini said... Reply Comment

huhuhu..MOnday Blues....Selamat Berpuasa cikgu

eima said... Reply Comment

tu la jd org pompuan ni gitu la .. byk sgt tanggungjawabnye ... tp kita tak penah merungut kan ..dpt pujian sikit dah hilang dah rasa penat tu