U Click Me...I Click U Back

Monday, July 1, 2013

Busy Weekend | Cuti

As salam..
Penatnya rasa sebab weekend was our busy day..
Sabtu busy dengan majlis kahwin anak hubs di Melawati..
Ahad pulak sukan tahunan sekolah..

Alhamdulillah..semuanya berjalan dengan baik..
Semuanya dah selamat..
Nurul (anak hubs) pun dah selamat menjadi isteri kepada Luqman..(nanti cerita di entry lain)

Nasib hari ni cuti..
Dapatla rest ngn buat loundry..
Hadehh..banyaknya baju haihh!
Cuaca pun nampak mendung je pagi ni..
Rasanya nak tidur lagi..bahaha


gambar kak cik Yaya jadi flower girl utk kakak nurul dia..kemain lagi hover and excited je dia..


Semalam berlangsungnya sukan tahunan SKTM2 di Stadium Mini SK Taman Melati..
Dekat je ngan rumah..
Tapi hubs suruh pergi bawak kereta..
Sebab bawak anak2kan?
Kurang sikit meriah..
Sebab banyak acara dah dijalankan di sekolah..
Sebab sebelum ni kan jerebu..
So memang planning sukan ni nak make it simple je..
Takdela beria sangat..
Tepat kul 1 selesai.
Balik tu memasing pengsan..
Fenat okeh..ppffttt..

Tak de amik gambar pun masa sukan
Semua gambar adalah ehsan jurugambar sekolah je..
Tu pun dia dah awal2 lagi masukkan dalam forum sekolah..
Dapatla aku cilok 2-3 keping untuk tatapan korang..
Semua gambar tak semenggah je..
Hahaha..
Okla dari takde kan
Tapi gambar aku je la ek..
Tak kose nak tempek bebanyak


terpaksa bawak dak Aish ke sekolah..mintak kakak tolong jaga sementara aku bertugas di padang..




Itu je cerita weekend kami yang busy..nanti aku cerita details pasal wedding tu ek..


Sekian laporan weekend..
Jangan berMONDAY BLUES ek..
Jangan jeles aku cuti hari ni..bahaha
Yeahhhh!!!

posted from Bloggeroid

3 comments:

NinaAz said... Reply Comment

Waa. Stress tgk flowergirlll. Homey.homey!!!!!

Cik Puan Rara said... Reply Comment

omei nya cik yaya!

eima said... Reply Comment

mmg penat 2 event besar 2 hari berturut2 ..... k.cik yaya mekap cun larr