U Click Me...I Click U Back

Tuesday, July 16, 2013

Berbuka Di Luar

As salam..

cerita berbuka di luar semasa puasa ke 4 kot..
kalau aku tak salah kira la..
bahaha..
selalunya berbuka di luar ni masa nak habis2 puasa nanti..
tapi sebab nak melawat sedara kat DEMC baru bersalin..
so terpaksa la berbuka di luar sebab tak mo lewat ke DEMC..giteww.

just pilih makan di Khalifah Sec 3 Shah Alam..
sebabnya dekat dengan surau..
senang nak magrib sebab bawak anak2 kan?
dah tak pikirla makanan kat khalifah ni sedap ke tak..
lagipun anak2 suka sangat nasi kandar..
so layankan aje selera mereka..



kita layan gambar anak jate hambo berposing..
kemain ko dik..
kalau dok atas ni dak Aish memang excited giler..
suka bebeno sebab tau dok atas kerusi ni mesti nak bagi makan punya..bahahha

ni makanan aku..
hubs amikkan sebab aku dok jaga dak Aish..
tak kose nak beratur ambik..
apa yang hubs amik kira okla untuk tekak aku..
tu pun aku tak makan habis..
sebab nasi dia banyak sangat kot kan??

air aku order nescafe panas..
kata WAJIB!!kan??
tapi takdela nak amik gambar bagai..
segan weyhh..
ramai umat kat khalifah nih..
kalau time berbuka kedai mamak mesti penuhkan??
korang perasan tak??
kalau kedai tomyam tu aku tengok tak sakan sangatkan??
kenapa entah ek..


yang atas ni anak2 aku punya..
derang senang jekk..
kuah kari ngan ayam goreng sudaaa..
selesai makan..
kami solat magrib di surau depan khalifah tu..
then terus ke DEMC melawat baby (belum ada nama)

itu je la cerita kami sefamily berbuka di luar..
cerita ko pulak??

7 comments:

fifi said... Reply Comment

amboi aish kemain suka ye macam dia puasa lak..hehe

eima said... Reply Comment

wahhhh fav aku tu ,.... kari mamak ... feewww ....

Nad MamaZN said... Reply Comment

Cerita saya plak ada kat entry arini kikikiki..
Baju aish tu zakwan pun penah ada dulu hehe

With Julia said... Reply Comment

Baguslah anak2 akak berbuka dgn menu yg simple jek...x cerewet lah...good kids :)

Mimy Hamid said... Reply Comment

aish puasa tak tu hensem boy

Cik Puan Rara said... Reply Comment

sedapnya kari~ rini MIL kata nk masak kari.hmm nyumm~

Aty_Fared said... Reply Comment

lame giler tahap gaban saye tak makan kat khalifah ni...!! saye pon suker nsik kandar..:)