U Click Me...I Click U Back

Monday, July 29, 2013

Aish Warded at HKL

As salam..
Currently dak Aish kena warded kat Institut Pediatrik kat HKL semalam..
Since Jumaat tak dan update kat sini..
Sebab dak Aish demam panas pagi Jumaat tu..
Terus bawak ke HKL untuk further cek up..
DR bagitahu kalau demam makin teruk atau tak kebah dalam masa 3 hari kena bawak datang HKL lagi untuk ambik darah..

So ahad pagi lepas sahur tengok dak Aish badannya makin panas..
Tu yang terus gi kat emergency HKL
Actually since demam hari jumaat tu..
Kalau makan ubat pun tak berapa reduce panas dia tuh..
Peluh pun tak..
Cuma kurangkan suhu dia jek..
Risaula jugak..takmo makan bubur..
Tapi alhamdulillah menetek je keje dia..
So takdela risau melampaukan?
At least dia masih nak menyusu..

Bila jumpa DR citerla kat dia pasal keadaan dak Aish..
DR terus decided nak masukkan kat ward utk ambik darah katanya..
Sebab demam dh melebihi 3 hari..
Suhu pun cecah 38.9 selepas makan ubat pun..
Makanya dak Aish warded kt sini..
So far dak Aish menunjukkan tanda2 positif dan recovering..




Nanti aku sambung update lagi k..


p/s : really hope that Aish can be discharged by today..huhu
posted from Bloggeroid

19 comments:

Aty_Fared said... Reply Comment

Semoga aish cepat sembuh yer..nak2 raye nih...risau lak saye...

e k i n ♥ y u s r i said... Reply Comment

semoga cepat sembuh yer syg

fifi said... Reply Comment

get well soon aish..

Umi Qi said... Reply Comment

Ya Allah...aish umi Qi doakan aish ye...aish kuat...aish kuat....risau tgk anak2 gojes demam panas nih...

mama ila said... Reply Comment

semoga aish cepat sembuh...

aThidEaN said... Reply Comment

get well soon sayang
nak raya dah ni

Nadt said... Reply Comment

semoga aish cepat sembuh. take good care dear.

erin said... Reply Comment

gws ye aish, xmo sakit2 lg dah

ctmah said... Reply Comment

untie doakan aish cepat sembuh

Mrs.Qarlista said... Reply Comment

alahai aish..semoga cepat sembuh..makan ubat and minum susu banyak2 k..

lemongrass said... Reply Comment

Alahai kesiannya Aish. kecik2 dah kena masuk ward. Semoga dia cepat sembuh seperti biasa ye. Take care!

Nad MamaZN said... Reply Comment

Moga cepat sembuh dak aish sayang...

achiek anis said... Reply Comment

get well soon aish

eima said... Reply Comment

semoga aish cepat sihat dan umi die tak penat sgt nk menjaga aish kat spital .....

Lydia Miza said... Reply Comment

Cpt sembuh ye comel

PUANSTOBERI said... Reply Comment

sian nyer aishh..
cpt sembuh tau encem boy...

TeacherAzimah said... Reply Comment

Alahai...kesian aish. Moga cepat sembuh ya sayang...insyaallah xde apa tu rine. Demam nak tambah akal agaknya tu. we all semua doakan aish cpt sembuh ya.

Maria Firdz said... Reply Comment

Sian dia.. Mga cpt smbuh..

PinKy MoMMa said... Reply Comment

alhamdulillah nasib baik skrg dia dah ok..hero kena kuat hehehe