U Click Me...I Click U Back

Friday, June 28, 2013

Today is Friday

As salam..
Alhamdulillah..
Cuaca semakin baik..syukur sangat..
Sekejap je dah Jumaat..
Time really flies..

Tajuk kat atas tu macam nak mengajar budak sekolah plak ek.
Hahaha..
Dah katernya aku cikgu ek..
Actually selalu sangat masalah nak bagi tajuk..
Tak suka arr bagi tajuk cam skema jek..

Ok nak cerita..
Last week Pinky Momma ada share pasal bekas yang dia beli murah kat Tesco
Boleh tengok ENTRY pinky momma..hehe


ni gambar watsapp dari fuza


Actually aku mintak fuza belikan sebab umah aku 'dekat' sangat ngan Tesco..hahaha..
Tergoda plak dengan entry pinky momma.. terus whatsapp fuza if gi Tesco belikan 10 bijik kat aku giteww..






Semalam dah selamat sampai ke rumah aku..
Sengih sampai telinga giteww..
Double sengih sebab kain yang aku order dari Bandung pun dah sampai..
Beli dari Fuza jugak...
Kalau sempat nak pakai masa raya ke10 nanti..wahh..sampai raya ke 10 ko nak beraya ye..
Ko mampu??
*matakeatas*




Sesapa yang berminat dengan kain sulaman dari Bandung dengan harga yang murah dari pasaran bolehla terus jenguk2 atau cuci mata di..

http://fuzamusa.blogspot.com


Sekian entry raya..hehe

posted from Bloggeroid

9 comments:

Siti Haslinda Sadiken said... Reply Comment

ada perasan semlm kt tesco seremban tp x sempat nak beli..

Nad MamaZN said... Reply Comment

Banyak nye kuih raya akak nnt :)
Wat open house ajak tau! :)

TeacherAzimah said... Reply Comment

Nampaknya preparation utk raya dah semakin rancak hihi... tumpang happy :-)

erin said... Reply Comment

whatttt..akak dah beli, alaaaa nk g tesco jugak la esok..jeles

Aty_Fared said... Reply Comment

Sy pon nk beli gak biler bc nad nyer entry tu...huhu

hayati hashim said... Reply Comment

Mak saya x bagi beli. Uwaaaaa.
padahal comel bekas tu. Uwaaaaa

LYAfrina said... Reply Comment

bekas tu klo susun byk2 mmg nmpk comel je.. nmpk moden g2..
wahhh..smpai raya ke-10 ye..mmg cntik la kain tu.

MizzTina said... Reply Comment

kena beli gak gamaknya ni.. boleh buat bekas kuih raya.. kang berpinggan je biskut raya sy nt.. hehehe

Kesuma Angsana said... Reply Comment

amboi byk borongnyer tu !