U Click Me...I Click U Back

Friday, June 21, 2013

Tiada Tajuk..

As salam..
Alhamdulillah..
Tq kekawan semua yang telah menitipkan doa dan berharapkan aku cepat sembuh..
Alhamdulillah..hari ni masih lagi rasa sisa2 belum sihat tu..
Tapi syukur sangat sebab Allah dah kurangkan kesakitan hari ni dari semalam..

Syukur juga sebab hari genap dak Aish 8 bulan..
Entry tentang dak Aish akan nyusul laterla ek..
Aku memang takdan nak taip lagi..
Yang ni pun aku gigih guna hp untuk update 1 entry at least sehari..
Tu pun aku type sat2..save..pastu sambung balik..
Mandikan dak Aish..bagi makan dia..
Then nyusus dia..pastu sambung balik..ngee
Dulu at least ada jugak 2 entries per day..
Skang payah dah kot..
Kat sekolah pun busy nak setelkan macam2 benda..

Ohh..pasal aku kena gi program smart rangers tu..
Semalam aku tekad aku takmo gi..
Anak2 aku takde orang kot nak jaga..
Aku tekad gi jumpa madam..
Bagitahu aku tak dapat nak attend..
Aku bagitahu yang babysitter ada hal..
Parents aku away to Kuantan..
Nasib madam ni bangsa faham masalah cikgu2 ni..

Aku bukan nak ngelat..tapi memang tak dapat ar nak turut perintahkan?
Pastu madam cakap nak setelkan masalah aku dengan gantikan cikgu lain..
Pastu tak sampai 2jam kot..
Madam datang kat kelas aku mengajar bagitahu GB cakap..
"no need to attend..so many programs on the same day"
Dan kiranya sekolah aku tak hanta cikgu pun untuk attend..huhu
Lega aku dengar camtu..alhamdulillah...
Takdela aku berasa bersalah sangatttkan?

Aku type cerita ni pun dah makan masa sejam weyhh..
Sat save..sat sambung balik..
Hari ni Jumaat dah ko..
Esok aku nak rilex puas2..
Rilex2 pun aku planning nak kemas dapur yang dah semak aku tengok..
Sakit mata aku weyhh..
Dok tangguh dari lepas berpantang dak Aish..
Ko bayangkan 8 bulan dah
Uish..tak saba nak dok umah sendiri..
Jeles nengok kekawan blog hias2 umah sendiri..
Bilala aku nak rasa semua tu..
Lagi 3 tahun kot..inshaAllah..
Doakan ye..

Aku tempek la satu gambar dak Aish kesunyian tanpa kakak2 di sisinya..ngee

kesian aku tengok tergolek2 kat tepi pintu tu..kot nunggu abahnya balik..

HAPPY WEEKEND UOLS!!!

posted from Bloggeroid

6 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Alhmdulillah...
Getting better ye

Aloorr ksiannya dia! ;)
Tp tetap comel

ctmah said... Reply Comment

selamat berkemas ye cikgu =)
dapur i pun sama ah..lintang pukang jugak..kekeke

TeacherAzimah said... Reply Comment

rine..cepat sembuh ya? ni mesti beria ngajar pjk dlm jerebu ya hihi...gurau jer ok.
alololo...apsal smpi bergolek tepi pintu tu aish

eima said... Reply Comment

dah cam nayli dah ... ngu abg zack balik skool .. kesian ek aish ni ... hehehe comey

Lydia Miza said... Reply Comment

Sedih dgr bila rine pening anal xde org jaga. Mujur madam phm.

Aish comellllll

Maria Firdz said... Reply Comment

alahai.. sian dia.. :)