U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 26, 2013

Learning Toy For Aish

As salam..
baru terima parcel semalam dari sis Aty..
tq ye sis sebab sudi kongsikan kepentingan permainan untuk belajar di blog sis ye..
takde masa nak citer panjang sebab kejap lagi nak masuk kelas dah..
aku kongsi gambar dak Aish je la sebaik aku tunjuk je mainan ni kat dia..




apa yang dapat aku simpulkan kat sini..
kakak2 dia lebih banyak ketuk dari dia..ngee..
takpe..at least aku cubakan belikan something yang benefit untuk dak Aish belajar..
dan semalam apa yang aku tengok..
lelama kayu pengetuk tu dah start dia masukkan dalam mulut dia..

ko belajo gosok gigi erk dik??

13 comments:

Gieyana said... Reply Comment

Cute nyer Aish...nmpk dier suka sgt ngan toy tu..:)

With Julia said... Reply Comment

Waaaaa Aish dpt educational toys...best kan beli kt aty...pandai aty juai mcm2...aish dah besar jadi budak encemmm :)

erin said... Reply Comment

hai aish..hehe

Siti Haslinda Sadiken said... Reply Comment

kanak2 nie boleh pk lebih dr kita..hehehe..tuh sbb kayu pengetuk jd berus gigi

JaSSNaNi said... Reply Comment

hahahahahah.. gosok gigi la pulokkk... nak wat camne.. budak kecik ape pun nak masuk dlm mulut.. aisy dah tumbuh gigi ke belum? fiyya sebok nak gigit2 je skrg ni.. gamaknya nak tumbuh gigi kot eh..

fifi said... Reply Comment

rasa macam nak beli jugak.hamboi aish..bukan main ye.sume nak masuk mulut..

Nad MamaZN said... Reply Comment

Aish bakal jadik ahlil musik! :)

Tina Othman said... Reply Comment

Kekeke praktis gosok gigi ye

hayati hashim said... Reply Comment

Gosok gg pakai kayu tu dikkk???

Aty_Fared said... Reply Comment

Haaa..betul lah akak org nyer..ritu mmng rase ade jual brg kat akak...heheh..time kaseh yer kak beli dr sy..:)

Rina AVAIL said... Reply Comment

ala reen kasik dia periuk ngn senduk je utk ketuk-ketuk hihi

eima said... Reply Comment

o0o beli ngan aty ek ..
suka tak die main xylophone tu ...

Mimy Hamid said... Reply Comment

tgh fikir nk beli ke tak utk fayel..sbb dia tu tak syg harta