U Click Me...I Click U Back

Tuesday, June 25, 2013

Kita Doakan Aje..



As salam..
Tu gambar semalam masa aku otw ke Putrajaya..
Macam nak naik genting je kot..huhu
Anak aku kakak yang ambik gambar..
Kami terpaksa ke Presint 2 nak submit doc perumahan tu..
Kalau tak buat semalam nanti tertangguh plak..

Risau pulak dengan bacaan IPU jerebu yang tak menentu ni..
Baru terbaca tadi..
Pelabuhan Klang dah nak 489 kot IPUnya..
Port Dickson as well..getting worst..
Dan KL pun still 198 as yesterday....
Tapi aku tengok area taman melati ni dah makin nampak cerahla..
Matahari pun dah keluar..
So hari ni aku jemur baju kat letak kat luar sikit..
Hope takdela bau asap..huhu

Apa yang dapat kita buat..
Berdoa bebanyak supaya hujan turun..
Dan pembenihan awan yang dijangka dibuat hari ni boleh membantu hujan turun dengan cepat..


kita hanya mampu berdoa je..selebihnya hanya Allah yang menentukan..


dan jangan lupa pakai mask ye kekawan..n most important thing..keep on drinking plain water k..jangan culas


dak Aish pun tak berapa sihat..flu berjangkit ngan umminya..huhu..doakan kita semua diberikan kesihatan yang baik k..


TAKE CARE

posted from Bloggeroid

10 comments:

Masni Syafie said... Reply Comment

doa supaya hujan cepat turun..ameen

Nad MamaZN said... Reply Comment

Take care to u too sis!

NinaAz said... Reply Comment

Nina pun pg presint2 smlm. Settle loan perumahan family. Hihi. Memg kuat jerebu kt situ

Maria Firdz said... Reply Comment

ea lah.. sama2 kita doakan... :)

*azni* said... Reply Comment

sama2 la kita doakan..take care to u too..

fuza said... Reply Comment

Jaga kesihatan ye semua

HaniShaklee said... Reply Comment

Take care.. kat sini mcam dah ok sikit jerebu compared to yesterday.



http://akutaksunyi.blogspot.com/2013/06/dapatkan-set-milk-booster-shaklee-set-b.html

NM02 said... Reply Comment

aish... rambut merah.... kelas gitu

Lydia Miza said... Reply Comment

Allah makbulkan doa kita rine.. Syukurlah

PinKy MoMMa said... Reply Comment

hari hari berdoa ni cikgu..smalam ada bunyi guruh..tp ku tunggu2 tak de lagi hujannyer..

mudah mudahan sampai la kat langat ni huhu