U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 5, 2013

Home Sweet Home

As salam..
Ni camne nih..
Baru je sampai dari Penang malam tadi..
Tapi dah R.I.N.D.U Penang...hadehh..

Alhamdulillah..
Safely arrived KL at 11.30pm..
Sebab kami ke Island dulu sebelum gerak balik Penang..

My other half suka buat2 seperise uols
Bawak g naik ferry..
Then tetiba menuju ke arah Penang Hill..
Orang cakap kalau tak ke Penang Hill..
Tak lengkap percutian di Penang..ek
Kot aku dah nak 15tahun kawen ngan orang Penang..
1st time ko dapat merasa gi Penang Hill..
Poyokan?

Most of the pics kat atas ferry ngan Penang Hill ada kat kamera..
Tak sempat godek lagi..
Yang ada ni pun yang kat dalam hp jek..
Bolehla nak jadi sneak peak dulukan..ngee..

Balik rumah pening tengok umah sepah..
Sepah ngan barang2 yang belum unpack..
Baru habis pulun membasuh baju bajan yg kotor masa kt Penang..
Ni pun takdela banyak bebeno..
Sebab umah kt Penang ada mesin basuh..
Dapatla membasuh..
Kot anak dah 4 ni..
Baju seharian je dah banyak campur siang ngn malam..
Letih ummi ko haihh..
Mujur Penang is panas..
Keringla baju semua..alhamdulillah..

Meh nak kongsi sesikit gambar kami kat Penang..
Nanti akan kongsi ribuan lemon bila rasa free to do so k..










P/s : tak sabar nak tunggu raya..nak makan sakan masa raya kat Penang nanti..cepatla bulan pose..hehe

posted from Bloggeroid

8 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Alhamdulillah selamat sampai
:)

hayati hashim said... Reply Comment

Soalan 1: kenapa anak 4 tapi selim.
Soalan 2 : rindu kat pasemboq padang kota eh.....bo kirim dak. Hihi

Lydia Miza said... Reply Comment

Aish mcm ank kacukan.

Selamat mengemas dan mendobi

TeacherAzimah said... Reply Comment

Blk dr holiday semua org happy...tp mama akan jd letih sgt dgn laundry etc2...kan? Asalkan yg lain happy takpelah hehe...:-)

Nadt said... Reply Comment

bestnya da lama tak pi penang. :)

amal said... Reply Comment

saya dah 28 tahun umo ni, x penah jejak penang. sedih tak? hehe

aThidEaN said... Reply Comment

yaaayyyy penang mmg best.
saya yg asal penang ni pon sekali je pernah gi penang hill.
naik ferry pon dah berjaman.

Maria Firdz said... Reply Comment

Alhamdulillah... best betul cikgu bercuti ea... :)